Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hív el második randira? Most nekem kellene őt?
Figyelt kérdés
3 napja találkoztam egy tinderről megismert sráccal,a randi nagyon jól sikerült, elmentünk együtt bulizni, meg is csókolt és mire hazaértem már írt is, hogy szóljak,hogy épségben hazaértem-e. Már az előtt is rengeteget beszélgettünk messengeren és ez a találka óta is töretlen, érdeklődik, double textel, ha elmegy a barátaival valahova akkor szól, hogy most nem fog tudni írni. Viszont még nem hívott el második randira és mivel TÉNYLEG nagyon tetszik a srác így elkezdtem túlkombinálni a dolgot, hogy hétvége van és mégsem hívott találkozni.Azt tudja, hogy én jól éreztem magam vele(és hogy nyitott vagyok a folytatásra) és "poén" szintjén feljött,hogy szívesen megkóstolná a főztömet,amihez ugye szintén találkozni kellene viszont konkrétat nem beszéltünk meg,egyébként kicsit visszafogottabb a srác. Nekem kellene most elhívnom valahova, vagy megvárni, hogy ő lépjen(vagy ne lépjen)?
2019. okt. 12. 18:48
1/6 anonim válasza:
Első randin bulizni? És ott rögtön megcsókolt. Bocs hogy ezt írom de szerintem semmi komolyat nem akar, hanem csak megdugni.
2019. okt. 12. 18:50
2/6 A kérdező kommentje:
Nem így terveztük,csak úgy elbeszélgettük az időt, hogy elment az utolsó busza, és itt maradt 3 opció: vagy ott hagyom és vár egyedül 5 órát az első buszra az utcán, vagy feljön hozzám az albiba és ott alszik,vagy elmegyünk bulizni. Nem csak meg akar dugni, mert fel sem hozta az albis opciót, én hoztam fel (nem,én sem azért,hogy megdugjon),de mondta is,hogy nem jön fel, mert annak tényleg olyan szaga lenne,mintha direkt késte volna le. Mint írtam is kicsit visszahúzódó srác, szóval még csak említés szintjén sem hozta fel a szexet.De kérlek titeket ne a bulis részleten ragadjunk le.
Az első csók meg megtörtént volna szerintem a buli nélkül is, ilyen még sosem volt nekem sem, de tényleg nagyon klappolt minden és sokat rádobott az is, hogy 2 hete kb reggeltől lefekvésig beszélgettünk.
2019. okt. 12. 18:59
3/6 anonim válasza:
Szerintem ha azóta is beszelgettek, csak epp nem merult fela kovetkezo talalkozas lehetosege, rakerdezhetsz a masodik talalkozora, akar direkt, hogy lenne e kedve megismetelni a talalkozot, akar kozvetve, pl. mondhatod, hogy a heten ki akarsz probalni egy uj receptet, lenne e kedve tesztelni, mennyire finom.
2019. okt. 12. 19:10
4/6 anonim válasza:
Impotens. Ha engem felhív egy nő a lakására nem szoktam más opciókon gondolkozni.
2019. okt. 12. 20:17
5/6 anonim válasza:
Szerintem dobd fel az ötletet! Talán csak félénk.
2019. okt. 13. 15:29
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, kiderult, hogy nem tudta, hogy a hetvegen a varosban leszek, de ma elhivott.
Egyebkent meg szeretnem azt hinni, hogy nem impotens, csak o sem akarja elszurni ezt a dolgot pl egy tul korai szexszel :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!