Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeritetek van esélyem nála?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeritetek van esélyem nála? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Egy nálam 3évvel idősebb lányba szerelmes vagyok,de nem tudom,hogy ő elfogadna-e.Egyszer tudtunk normálisan beszélgetni úgy hogy más nem volt ott,nagyon sokat nevetett velem.Azt mondta,hogy ritka az olyan srác mint én.

Így külső ránézésre senki nem mondaná meg,hogy fiatalabb vagyok nála.Szerintetek van esélyem nála?(Elsősorban lányok válaszát várom.)

2010. júl. 16. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát én elvből nem kezdek nálam fiatalabbal, mert éretlenek.

De lehet, hogy ez a csaj más. Végül is jól elvagytok, az jó jel, ha sokat nevettetek kettesben.

Biztosat csak akkor tudsz majd, ha elhívod randira ;)

2010. júl. 16. 12:29
 2/10 Genevieve válasza:

Hány évesek vagytok?

Lehet,hogy ő csak egy barátként,esetleg haverként tekint Rád,de ezt nem lehet megmondani. Ha Te pl. 17 vagy,Ő pedig 20,akkor lehet kényelmetlenebbül érezné magát a kapcsolatban.Ha mondjuk 23-26,akkor már kevésbé.

Amúgy ha szeretek valakit,nem azzal foglalkozom,hogy hány éves:)

Próbáld meg elhívni valahová,testi kontaktust létesíteni,pl. átöleled,megfogod a kezét meg stb. ha ezeket engedi,akkor nem vagy teljesen közömbös a számára:)

Remélem összejön a dolog:)

2010. júl. 16. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Első hsz!

Hogy lehetsz ekkora egoista? Attól még, hogy valaki fiatalabb lehet nálad sokkal érettebb, ne általánosíts!

Szerintem attól függ, hogy hány évesek vagytok, minnél időebbek, annál kevésbé számít.

Szóval, korotok?

2010. júl. 16. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Bocs, ha félreértetted, én a tapasztalataim miatt írtam, amit írtam. Én eddig nem találkoztam nálam fiatalabb sráccal, aki érettebb lett volna nálam.

20L

2010. júl. 16. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:

de ha a kérdező már a negyvenes éveiben jár, ott aztán nagy különbségek lehetnek érettségben.

Bár kétlem.

Lehet hogy van esélyed, nem tudom. Én is sok lányt meg tudok nevettetni, függetlenül attól hogy össze akarok-e jönni vele. Az, hogy ritka az olyan srác mint te, nem tudom mit jelenthet, de rosszat nem ;) hajrá!

2010. júl. 16. 12:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem a kor miatt ne izgasd magad!:) Én is hasonló cipőben járok, 2 évvel fiatalabb az a srác aki igencsak foglalkoztat;) Rajta sem látszik és remélem van olyan érett, amire nekem van szükségem. Mert nekem nem férfias (túl) komoly férfias viselkadésre van még szükségem. Volt már olyanban is részem.

22/L

2010. júl. 16. 12:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem én vagyok az véletlenül? :D Nah jó nem, az én kiszemeltem most éppen nyaralni van...

Szóval eddig én is úgy voltam vele, hogy fiatalabb pasi nem kellene. 21 vagyok amúgy. De pár hete találkoztam egy fiúval aki 18 éves, és hát elvarázsolt :) Magasabb is nálam jóval, nem látszik hogy fiatalabb lenne. Az a baj, hogy keveset tudtam vele beszélgetni, de ezek alapján eléggé tetszik. És eleinte nem is érdekelt, de egy pár napja mikor találkoztam vele, mintha valami megzizzent volna bennem, azóta teljesen oda vagyok érte. :D

Szóval a lényeg: szerintem ha tetszel neki, akkor simán van nála esélyed. Legalábbis én ezek után így gondolom. :)

2010. júl. 16. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
so-so
2010. júl. 16. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:

szerintem lehet belőle valami osztálytárszam egy 3 évvel idősebb lánnyal jár és jól megvannak:)

13/L

2010. júl. 16. 21:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Én 13,de a koromnál sokkal érettebb vagyok,mindenki azt mondja :)
2010. júl. 17. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!