Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellett volna elmondani?
Ha tényleg szeretnétek összejönni,akkor szerintem jó,hogy elmondtad neki,mert rossz hazugságokkal elkezdeni egy kapcsolatot!Mire mennél vele?Meg ez egyáltalán nem ciki és amúgy meg,ha még nem csókolóztál,akkor honnan tudod,hogy nem tudsz?Én is azt hittem mielőtt még megtörtént volna az első és utána az illető azt mondta,hogy nagyon is jól csókolok!
Úgyhogy szerintem mindenképp jól tetted..és ha ezért lepattintott volna,akkor valószínűleg nem is érdekelted volna igazán.JÓ DÖNTÉS VOLT és sok sikert a pasihoz.
Majd számolj be a fejleményekről!
Ugyan!
A többiek csak hencegnek, aztán a fele sem igaz!
Amelyik meg tényleg a szexnél tart, az talán soha életében nem fogja élvezni, mert túl fiatal volt, amikor elkezdte.
A csók részben ösztönös, és elég nehéz eltéveszteni. Mi egymástól tanultuk, és csodálatos volt, már az első is :-)
15 évesen én sem tudtam, és én is cikinek éreztem
olyan szinten, hogy kapásból elkezdtem járni egy sráccal, hogy na majd most megtanulok..
nem részletezem, a vége az lett , hogy tök beleestem, ő meg csak lefektetni akart...
sikerült neki, aztán otthagyott , én meg gyötrődtem..
ezek után.
nem ciki, hogy nem tudsz, és szerintem aranyos is ilyen korban még tisztán nézni azokra , akik undoritó módon már orrba szájba kefélnek. lehet, hogy az osztálytársaid között is vannak páran.
és tudod mit.
Nem az a gyenge aki nemet mond! hanem az aki mindenbe belemegy.
Tudom ez most téged nem vigasztal, de hidd el csak most érzed fontosnak a dolgot.
Az életed előtted áll, és semmi nem fog elszaladni előled amiatt, hogy 15 évesen még nem csókoltak meg. :)
Tudod sokan , sőt talán mindenki emlékszik az elsőre :9
csók és sex terén egyaránt.
ne légy buta, mint én.
olyannal tedd meg majd ezeket, akit érdemesnek találsz rá ^__^
Fejlemények =)
... üzenete: Nem értem miért lenne szégyen...-.- És ne szégyeld magad mert nincs miért..És am engem nem isérdekelne hogy csókoloztál e már vagy nem, nem azt nézem egy lányba hogy csókolozott vagy nem..Hanem hogy milyen belülről... || Tiszta aranyos nem? :$ elég megértő am...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!