Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kellett ezt elmondani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellett ezt elmondani? Elég sz@rul esett. :S

Figyelt kérdés

nem szoktam neten ismerkedni,de felvett egy srác msn-re(eléggé bejön),aztán el kezdtem vele ismerkedni,nagyon jól el tudtunk beszélgetni.aztán másnap beszéltünk h szombaton taliznánk.erre ő kicsit "megijedt"h lehet h nem fog nekem bejönni.erre azt írtam h lehet h én se fogok bejönni neki xd(am sok mindenki szerint szép vagyok...ezt nem nagyképűségből írom!!)

erre ő azt írta h biztos be fogok neki jönni,meg azt is írta h megmutatta a képemet a haverjának,aztán azt is írta h a haverja azt mondta (a képemre) h "ez de ronda":S

az egy dolog h megmutatja a képem a haverjának,de mér kellett nekem elmondani azt h a haverja leszólta a képeim?:S

vagy ezen én húzom fel magam jobban mint kéne?lányok nektek ez h esett volna?

(én 16/L,ő 16/F)

(bocsi a helyesírási hibákért)

2009. okt. 15. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem szard le a csávó haverját és inkább az érdekeljen, hogy ez a fiú mit gondol rólad:P
2009. okt. 15. 19:21
 2/13 anonim ***** válasza:

nekem sem tetszene, hidd el, de bassz a haverjára, kitudja lehet h ő is egy rondaság.

Az érdekeljen h akivel beszélsz, az milyennek lát!!!

Ha meg nem tetszetek egymásnak akkor meg csak haverok lesztek s kész.

2009. okt. 15. 19:23
 3/13 anonim ***** válasza:
ha neked a srác tetszik, mit törődsz a haverjával?!:) az a lényeg, hogy a kiszemelt fiúnak tetsz, ne a haverjainak... (abból még baj is lehet:S én tudom:S ) lehet, hogy tényleg nem kellett volna elmondania, de szerintem ebben nincs semmi.. neki bejössz és ez a lényeg! különbenis egy lány akkor szép ha magabiztos;)
2009. okt. 15. 19:23
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Kicsit idősebb vagyok mint te és így tapasztalatból mondhatom neked hogy a fiúk (általában!) nem úgy érzékenyek mint a lányok. Ők is érzékenyek csak teljesen más oldalról. Őket máshogy kell dícsérni is, mint ahogy te várod, hogy ő dícsérjen. Így "véletlenül" is sokszor megsértenek.

A másik szituációs lehetőség pedig az, hogy nem tudott hirtelen miről mesélni és ez volt za egyetlen olyan téma amit zavarában ( acsönd zavaró) elmesélhetett neked. NE vedd feltétlenül ezt sértegetésnek nem hinném hogy annak szánta.

Egyéb hozzátenni való a szeretetnyelvekről (kinek mi is a jó? lelki értelemben) kíváló könyv íródott ha érdekel olvasgasd: Gary Chapman könyvei pl: Egymásra hangolva, Szólóban...stb

Sok sikert!

2009. okt. 15. 19:27
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm h válaszoltatok:),lehet h kicsit túl reagáltam dolgot.
2009. okt. 15. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja és mégeyg hozzátennivaló, hogy értékelendő hoyg őszinte volt;) Ezt nem viccnek szántam.
2009. okt. 15. 19:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg hogy a haverjának tetszél, hanem hogy neki!
2009. okt. 15. 19:32
 8/13 anonim ***** válasza:
nem reagálod túl, énis kiakadtam volna magamban... de el kell fogadni, a pasiknak máshogy jár az agyuk :P
2009. okt. 15. 19:38
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...
2009. okt. 15. 19:41
 10/13 anonim ***** válasza:
26%
Kicsit sem vagy öntelt, természetesen.
2009. okt. 15. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!