Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellett ezt elmondani? Elég sz@rul esett. :S
nem szoktam neten ismerkedni,de felvett egy srác msn-re(eléggé bejön),aztán el kezdtem vele ismerkedni,nagyon jól el tudtunk beszélgetni.aztán másnap beszéltünk h szombaton taliznánk.erre ő kicsit "megijedt"h lehet h nem fog nekem bejönni.erre azt írtam h lehet h én se fogok bejönni neki xd(am sok mindenki szerint szép vagyok...ezt nem nagyképűségből írom!!)
erre ő azt írta h biztos be fogok neki jönni,meg azt is írta h megmutatta a képemet a haverjának,aztán azt is írta h a haverja azt mondta (a képemre) h "ez de ronda":S
az egy dolog h megmutatja a képem a haverjának,de mér kellett nekem elmondani azt h a haverja leszólta a képeim?:S
vagy ezen én húzom fel magam jobban mint kéne?lányok nektek ez h esett volna?
(én 16/L,ő 16/F)
(bocsi a helyesírási hibákért)
nekem sem tetszene, hidd el, de bassz a haverjára, kitudja lehet h ő is egy rondaság.
Az érdekeljen h akivel beszélsz, az milyennek lát!!!
Ha meg nem tetszetek egymásnak akkor meg csak haverok lesztek s kész.
Szia!
Kicsit idősebb vagyok mint te és így tapasztalatból mondhatom neked hogy a fiúk (általában!) nem úgy érzékenyek mint a lányok. Ők is érzékenyek csak teljesen más oldalról. Őket máshogy kell dícsérni is, mint ahogy te várod, hogy ő dícsérjen. Így "véletlenül" is sokszor megsértenek.
A másik szituációs lehetőség pedig az, hogy nem tudott hirtelen miről mesélni és ez volt za egyetlen olyan téma amit zavarában ( acsönd zavaró) elmesélhetett neked. NE vedd feltétlenül ezt sértegetésnek nem hinném hogy annak szánta.
Egyéb hozzátenni való a szeretetnyelvekről (kinek mi is a jó? lelki értelemben) kíváló könyv íródott ha érdekel olvasgasd: Gary Chapman könyvei pl: Egymásra hangolva, Szólóban...stb
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!