Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ne rontsam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne rontsam el?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik nekem, nagyon régóta. Most úgy tűnik, hogy én is neki, mert elkezdtünk beszélgetni egymással (ő írt rám). Találkoztunk is egyszer már azóta, nagyon jól éreztem magam vele és úgy láttam, hogy ő is velem. Nagyon zavarban voltunk mind a ketten. A találkozó óta is keres. Nem akarom elrontani ezt az egészet, nehogy sok legyek neki vagy ilyesmi. Rengeteg közös van bennünk, a világnézetünk, a zenék, a filmek stb. Nagyon szeretném, ha működne közöttünk a dolog. Mire figyeljek oda, hogy jó legyen? Hagyjam, hogy sodorjon az ár? Egyébként felajánlottam, hogy beszállok a költségekbe, ami felmerült az első találka alkalmával, de hallani se akart róla.

2019. okt. 9. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Add önmagad, és sodródj az árral. Felesleges megjátszani magad, mert az úgy is kijön később. Vagy elfogad olyannak amilyen vagy, vagy nem ő a te embered. Nyugodtan keresheted te is, de azért határok között.
2019. okt. 9. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Hany evesek vagytok? Ez nem igy megy.
2019. okt. 9. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard megjátszani magad,mert lehet,hogy ezzel mindent elrontasz.Legyél önmagad és engedd a dolgokat folyni a saját medrükben.
2019. okt. 9. 15:19
 4/6 Yoda m. ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én is ezt mondom, amit az előttem szólóak.

Ne gondolkodj azon: - vajon hol és mit ne rontsak el! -

Ne törd ezen az agyad. Ne hagyd, hogy kattogjon... Csak érezd jól magad vele. Más dolgod nincs, a többi meg majd jön magától... ahogyan a folyó medrét és partszéli csücskeit kitölti teljes egészében a víz. Úgy áramolj Te is ebben a kapcsolatban. Akkor nem rontasz el semmit. Csak tedd azt, amit a legszívesebben teszel, amikor vele vagy... de akkor is, amikor éppen nélküle...

Az ERŐ legyen Veled!

2019. okt. 11. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Két hete nem beszéltünk :( Én írtam neki, tök jól elvoltunk. Legalábbis azt hittem, tök sok közös téma jött fel, nem volt benne unalmas rész. Szóval úgy néz ki, hogy ez ennyi volt.
2019. okt. 23. 20:10
 6/6 Yoda m. ***** válasza:
48%

Kedves Kérdező!

Ezt most nem egészen értem. Pontosítsd, kérlek.

Azt írod,

1. Két hete nem beszéltünk :( -Ezt most nyilván sajnálod, ezért a :( -

2. Én írtam neki, tök jól elvoltunk. - Pontosabban hol, hogyan voltatok el? És mikor? Levelezésben, szavakban, vagy személyes beszélgetésben? Ez nem mindegy.

3. Szóval úgy néz ki, hogy ez ennyi volt. - Ezt most hogyan értsük?

Tedd pontosabban időrendbe kérlek, hogy is történt. Mert ez így nem tiszta. (Hogy pl. volt-e benne személyes találkozás, vagy csak levélváltás. Mert ez nem egyértelmű.)

Az ERŐ legyen veled!

2019. okt. 25. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!