Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne rontsam el?
Kedves Kérdező!
Én is ezt mondom, amit az előttem szólóak.
Ne gondolkodj azon: - vajon hol és mit ne rontsak el! -
Ne törd ezen az agyad. Ne hagyd, hogy kattogjon... Csak érezd jól magad vele. Más dolgod nincs, a többi meg majd jön magától... ahogyan a folyó medrét és partszéli csücskeit kitölti teljes egészében a víz. Úgy áramolj Te is ebben a kapcsolatban. Akkor nem rontasz el semmit. Csak tedd azt, amit a legszívesebben teszel, amikor vele vagy... de akkor is, amikor éppen nélküle...
Az ERŐ legyen Veled!
Kedves Kérdező!
Ezt most nem egészen értem. Pontosítsd, kérlek.
Azt írod,
1. Két hete nem beszéltünk :( -Ezt most nyilván sajnálod, ezért a :( -
2. Én írtam neki, tök jól elvoltunk. - Pontosabban hol, hogyan voltatok el? És mikor? Levelezésben, szavakban, vagy személyes beszélgetésben? Ez nem mindegy.
3. Szóval úgy néz ki, hogy ez ennyi volt. - Ezt most hogyan értsük?
Tedd pontosabban időrendbe kérlek, hogy is történt. Mert ez így nem tiszta. (Hogy pl. volt-e benne személyes találkozás, vagy csak levélváltás. Mert ez nem egyértelmű.)
Az ERŐ legyen veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!