Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan nektek, hogy első szexnél már gumi nélkül akarta a másik?
Jobb óvszer nélkül ez tény, de alkalmi kapcsolatban, vagy amíg nem ismered meg rendesen a másik felet, hogy bízni tudj benne (+védekezel is) akkor alapszabály, hogy csak óvszerrel.
Aki ezt nem fogadja el nem fogadja el, neked sem kötelező ágyba bújod vele. A szex közös megegyezésen alapszik, ha valamit az egyik fél nem úgy akar akkor szabad az út, menjen csinálja mással.
Volt. Mondjuk hozott, azt is megkérdezte milyen ízesítésű legyen? Mondtam abból (ízesített) az egyik fajta kifejezetten irritált (fájt, égett, csípett, vmi allergia) mikor mással próbáltam (komoly kapcsolatban). Mondta, hogy Őt meg mind, bár őt csak kényelmi szempontból. Na ekkor összenéztünk, hogy most akkor mégis mi legyen? Mondtam, hogy én máshogy nem védekezek. Na akkor napoljuk-e az egészet, vagy mi legyen? Kár, mert én ezután sem fogok. Nála ez off, nálam az. Vegye fel mégis?
Hát az lett a vége, hogy nem csak ekkor, hanem az egész kapcsolat alatt nem védekeztünk sehogy sem. Pedig az is felmerült, hogy legalább vegye ki időben, de végül az is el lett vetve.
Ez persze a mi közös megegyezésünkön alapult!! Nem követendő példaképp mondom, csak a kérdésre válaszolok.
Hubammeg mennyi felelőtlen ember! Aztán ha isszeszedtek valamit vagy gyt-t kell fizetni, megy a sírás.
Én gumival sem fekszem le azzal, aki anélkül akarta. Egy felelőtlen barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!