Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életetek legrosszabb randija? :D
Elmentünk egy étterembe, amit persze ő ajánlott, és ahol véletlenül ott ült az "exe", a szomszéd asztalnál :) Ez a fővárosban történt, nem egy olyan helyen, ahol kb 1 étterem van....:) Nem is lett belőle semmi.
2019. okt. 5. 17:26
11es remélem azért kietted a vagyonából :D
2019. okt. 5. 17:30
Szerettem volna, de elment az étvágyam:)))
2019. okt. 5. 17:45
#9-es
Részben érthető amit írsz, de ha él 3,5 milliárd ellenkező nemű ember a Földön, akkor miért kéne beérni rögtön a legelsővel, akivel 1%-ban sem passzol az illető. Szerintem az ilyet kár erőltetni, mert annyi kompromisszumot egyik fél sem fog hozni, hogy egy ilyen kapcsolat működhessen akárcsak pár hétig is. És ez nem érzelmi intelligencia kérdése. Mindkét fél lapozzon és keressen magának olyasvalakit, akivel jobban kijön. Ennyi...
2019. okt. 7. 07:44
A legelső volt a legrosszabb. Talán 10, vagy 11 éves lehettem, amikor elhívtam egy lányt randizni. Egy városszéli romhoz invitáltam, bár magam sem tudom, hogy mit reméltem ettől. :-)) Megérkeztünk mindketten, aztán visszasétáltunk a város központjáig egy megveszekedett szó nélkül. Egyszerűen belém sült minden, nem tudtam kinyögni semmit.
2019. okt. 7. 10:30
Társkeresőn ismerkedtem egy lánnyal, és kb egy hét után randit beszéltünk meg, egy plázánál. Beültünk egy kávézóba, dumáltunk. Én ebben egyébként horror rossz vagyok, de akkor úgy megszűntek a gátlásaim. Szép és kedves is volt, és vele valahogy nem éreztem azt a vizsgadrukkot, amit szoktam általában lányok társaságában. Amikor kiderült, hogy több műszakban dolgozom, mint a villám felpattant, lecsapott egy ezrest az asztalra, azt mondta: erre neked nagyobb szükséged van, mint nekem. Hóna alá kapta a kabátját, elviharzott a kijárat felé, én meg ott maradtam két fél kappuccinóval és száz szempárral, akik a jelenetet látták, hallották. Megittam nyugodtan az italomat, és én is elmentem. 38 éves vagyok, ma sincsen senkim, csak millióim és munkám dögivel. Na meg kisportolatlan testem, és műszaki érdeklődésem.
2019. okt. 9. 13:21
16-os. Ebből látsztik, hogy nem minden a pénz.
A szabadidő többet ér. Én sem bírnék összejönni műszakban dolgozóval, mivel 7-15:30-ig dolgozom hétköznap és ha lesz párom, akkor hétköznap is szeretnék vele lenni. Igaz, nekem nincsenek millióim, mert a gyerekeimet nevelem egyedül, de velük is tudok lenni.
A kérdésre válaszolva: amikor kiderült, hogy 7 éves fényképpel volt fent a társkeresőn és kiderült, hogy a valóságban több füle volt, mint foga.
2019. okt. 9. 17:05
Kapcsolódó kérdések: