Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valószínűleg tetszem a srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg tetszem a srácnak, aki megszólított a konditeremben?

Figyelt kérdés

Múltkor is ott ült a pultnál és egy csomót mosolygott rám. Ma amikor mentem megint ott ült és megszólított, kicsit beszélgettünk triviális dolgokról. Azt kamuzta (szerintem) 3 éve látott engem vmi buszmegállóban :D Kicsit zavarban voltam, hogy ilyenekre emlékszik, mert én nem.

Nektek mi a véleményetek? Tetszhetek neki:

2019. okt. 4. 22:59
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekelte, hogy miket mesélek magamról persze én is igyekeztem érdeklődni. Azért is voltam zavarban, mert másnak hittem, hasonlított egyik ismerősömre, aztán kiderült mégsem ő az, akinek én gondoltam.
2019. okt. 4. 23:04
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem, szerintem egyenesen undorítónak tartotta a képedet, és egészen véletlenül sem dugna meg.
2019. okt. 4. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
59%
2-es, hogy lehet véletlenül megd.gni valakit? Ez ilyen hogy ráesel, vagy hogy kell elképzelni?
2019. okt. 4. 23:42
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

> 2-es, hogy lehet véletlenül megd.gni valakit? Ez ilyen hogy ráesel, vagy hogy kell elképzelni?

Elromlott a szarkazmus detektorod? Tudok ajánlani egy jó szervizt.

2019. okt. 4. 23:44
 5/14 anonim ***** válasza:
28%
Tudom hogy szarkazmusból írtad, csak a véletlenül szón szórakoztam, hogy az hogy kerül oda.
2019. okt. 4. 23:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Elcsúszik egy banánhéjon, esés közben leesik a gazdája, ijedtében feláll, és hát, mik nem történnek...egy vaginában landol. Megcsalások is csak így léteznek, minden más hazugság.

Kérdező, ne legyél ilyen kis muja. Teljesen egyértelmű a szitu, úgyhogy nyugalom, és sok sikert! :)

2019. okt. 4. 23:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

*gatyája

Basszus autokorrekt, fékezd magad! Nem BDSM volt a téma... Perverz dög.

2019. okt. 4. 23:55
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
“A veletlenul sem csinalna ezt vagy azt “ bevett kifejezesi mod. En azon kepedek el inkabb hogy ezt valaki nem erti :D jezusom... :DDD
2019. okt. 5. 00:23
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

A szarkazmuson belul. Vagy nagyon gyerek meg az illeto, vagy elo pelda hogy mennyire epul le szepseges tarsadalmunk....

(Ja tudom... mit keres itt a szepseges szo... :DD)

2019. okt. 5. 00:24
 10/14 anonim ***** válasza:
33%
És mi van ha érti csak vicces volt belegondolni. Ne idegeskedj már a külföldi billentyűzeteddel.
2019. okt. 5. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!