Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg tetszem a srácnak, aki megszólított a konditeremben?
Múltkor is ott ült a pultnál és egy csomót mosolygott rám. Ma amikor mentem megint ott ült és megszólított, kicsit beszélgettünk triviális dolgokról. Azt kamuzta (szerintem) 3 éve látott engem vmi buszmegállóban :D Kicsit zavarban voltam, hogy ilyenekre emlékszik, mert én nem.
Nektek mi a véleményetek? Tetszhetek neki:
> 2-es, hogy lehet véletlenül megd.gni valakit? Ez ilyen hogy ráesel, vagy hogy kell elképzelni?
Elromlott a szarkazmus detektorod? Tudok ajánlani egy jó szervizt.
Elcsúszik egy banánhéjon, esés közben leesik a gazdája, ijedtében feláll, és hát, mik nem történnek...egy vaginában landol. Megcsalások is csak így léteznek, minden más hazugság.
Kérdező, ne legyél ilyen kis muja. Teljesen egyértelmű a szitu, úgyhogy nyugalom, és sok sikert! :)
*gatyája
Basszus autokorrekt, fékezd magad! Nem BDSM volt a téma... Perverz dög.
A szarkazmuson belul. Vagy nagyon gyerek meg az illeto, vagy elo pelda hogy mennyire epul le szepseges tarsadalmunk....
(Ja tudom... mit keres itt a szepseges szo... :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!