Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy valakinek a hangjához vonzódtatok?
Figyelt kérdés
2019. okt. 3. 20:23
11/23 anonim válasza:
Vannak hangok, amiket kifejezetten szeretek, de ettől még nem vonzódom az egész emberhez, ez elég kevés. Max. hallgatok podcastot kellemes férfihangokkal.
13/23 anonim válasza:
Igen, általában 35-40 körüli nőknek van ilyen kicsit mélyebb hangja, azt annyira imádom h megőrülök.
14/23 anonim válasza:
Volt.
A lánynak a hangjába is szerelmes voltam
15/23 anonim válasza:
Igen, volt, hogy összejöttem valakivel csak a hangja miatt. Hiba volt, nagyon nem működött az egész. A mostani párom már nem ez alapján választottam, csak mellékes, hogy gyönyörűen énekel (két hét múlva fellép).
17/23 anonim válasza:
Volt, hogy 1-2 női hangszín igencsak megtetszett.
18/23 Noren1989 válasza:
Volt, a csajszinak egészen mély, olyan jégduplaviszkivel hangja volt. PIszkosul bejött, persze a csaj egy olcsó, figyelemhiányos, 70iq-s leányzó volt....
20/23 anonim válasza:
Van olyan egyetemi tanárom, akinek nagyon kellemes hangszíne van és egyébként is szépen beszél, jó hallgatni, de azért nem mondanám, hogy vonzódok a hangjához (bár egyébként jó kiállású férfi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!