Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyoldalú az internetes társkeresés?
Azért azt is nézd mit kapnak a nemek.
A nő a sok férfi többségétől csak egy kihasználós szexet, ennyi.
Akkor már jobb, ha kevesebb ember ír vissza, de normálisan. Most örülnél ha hülye nők írnának vissza, akik kihasználnának mondjuk anyagilag vagy érzelmileg?
Na a nők ezt kapják sok rájuk író random "menő csávótól"
# 1
Most nem úgy értem a kérdést,hanem a férfiak megnézik a nők lapját de fordítva miért ritka a dolog,most ha megint lenne aki a csúnyára utalna nem csak csúnya emberek vannak fent,meg a szépség amúgy is relatív.
# 2
Azért a nők sem panaszkodhatnak,ha úgy mondjuk tapasztalat a nő is kihasználhatja a férfit akár szexre akár másra szóval ne egyoldalúsítsunk.
# 2
Én inkább azt látom,hogy ennek az egésznek lassan semmi értelme.Működhetne az online társkeresés sőt jó dolog is lenne mert félénkebb embereknek vagy kevesebb szabadidősöknek egy új lehetőséget adna de megint csak az emberek nem bírnak magukkal és tönkre teszik az egészet.A társkereső oldalak meg ugye jönnek a megbízhatóvá tesszük neked a társkeresést csak fizess be xy összeget ami valójában nem arra megy ki,hogy neked legyen jó mert a hülyék így is úgy is megtalálnak,csak a profitra.Szóval egy elméletileg jól működő rendszer lett tökéletesen tönkretéve.
# 2
Ja pl most nem rég beszéltem egy nővel aki már elég régóta fent van társkeresőn voltak kapcsolatai rövidebb ideig és azt mondta ő már unja,hogy mindig ugyan azt el kell mesélni minden egyes ismerkedésnél.De ugye az ismerkedés alappillére a kommunikáció online is elég fontos dolog de ilyen hozzáállással minek van fent akkor,én megértem a csalódásait de kommunikáció nélkül feleslege a jelenléte.
Mert a nők teljesen passzívak. Aztán ha ezért a férfiak kezdeményeznek, jön a sírás, hogy sok az üzenet.
A nők a párkeresési problémákat önmaguknak, egymásnak generálják, ők alakítják olyanná a férfiakat amilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!