Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért egyoldalú az internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyoldalú az internetes társkeresés?

Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést,hogy ugye ha egy nő felregisztrál rak fel képet kitölti a lapját,jobb esetben bár ez nem mindig fordul elő,meg nézik írnak is neki.De ha egy férfi tesz ugyan így kb szarnak rá nem is nagyon nézegetik,és most nem csúnya embert kell alapul venni mert ez szokott lenni az első mondat amit a másikhoz szoktak vágni.Jól érzem,hogy a férfi ma már tömeg cikknek számít,mint mondjuk egy opel astra ami mellett már csak elmennek az emberek mert tele van az utca vele,és csak néha néha akad akinek bejön ez az autó de az ritka másoknak meg csak van?

2019. okt. 1. 22:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
A férfiak személytelen nyomulása elrettentette a nőket. Senki nem akar a 200-adik csaj lenni, akinek el lett küldve ugyanaz a sablonos üzenet.
2019. okt. 1. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Azért azt is nézd mit kapnak a nemek.

A nő a sok férfi többségétől csak egy kihasználós szexet, ennyi.

Akkor már jobb, ha kevesebb ember ír vissza, de normálisan. Most örülnél ha hülye nők írnának vissza, akik kihasználnának mondjuk anyagilag vagy érzelmileg?

Na a nők ezt kapják sok rájuk író random "menő csávótól"

2019. okt. 1. 22:47
 3/12 A kérdező kommentje:

# 1

Most nem úgy értem a kérdést,hanem a férfiak megnézik a nők lapját de fordítva miért ritka a dolog,most ha megint lenne aki a csúnyára utalna nem csak csúnya emberek vannak fent,meg a szépség amúgy is relatív.

2019. okt. 1. 22:54
 4/12 A kérdező kommentje:

# 2

Azért a nők sem panaszkodhatnak,ha úgy mondjuk tapasztalat a nő is kihasználhatja a férfit akár szexre akár másra szóval ne egyoldalúsítsunk.

2019. okt. 1. 22:55
 5/12 A kérdező kommentje:

# 2

Én inkább azt látom,hogy ennek az egésznek lassan semmi értelme.Működhetne az online társkeresés sőt jó dolog is lenne mert félénkebb embereknek vagy kevesebb szabadidősöknek egy új lehetőséget adna de megint csak az emberek nem bírnak magukkal és tönkre teszik az egészet.A társkereső oldalak meg ugye jönnek a megbízhatóvá tesszük neked a társkeresést csak fizess be xy összeget ami valójában nem arra megy ki,hogy neked legyen jó mert a hülyék így is úgy is megtalálnak,csak a profitra.Szóval egy elméletileg jól működő rendszer lett tökéletesen tönkretéve.

2019. okt. 1. 22:58
 6/12 A kérdező kommentje:

# 2

Ja pl most nem rég beszéltem egy nővel aki már elég régóta fent van társkeresőn voltak kapcsolatai rövidebb ideig és azt mondta ő már unja,hogy mindig ugyan azt el kell mesélni minden egyes ismerkedésnél.De ugye az ismerkedés alappillére a kommunikáció online is elég fontos dolog de ilyen hozzáállással minek van fent akkor,én megértem a csalódásait de kommunikáció nélkül feleslege a jelenléte.

2019. okt. 1. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

Mert a nők teljesen passzívak. Aztán ha ezért a férfiak kezdeményeznek, jön a sírás, hogy sok az üzenet.

A nők a párkeresési problémákat önmaguknak, egymásnak generálják, ők alakítják olyanná a férfiakat amilyenek.

2019. okt. 2. 01:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Társkereső oldalon 18-30 év között legalább 2-3x annyi a férfi mint a nő. Eleve a férfiak kezdeményezőbbek, több a bátorságuk, így nyitnak a nők felé. Nők esetében eleve sokkal több a megkeresés mint férfiaknál, sokszor nincs is idő/kedv mindenkinek válaszolni. Tegyük fel napi 10-20 üzenetet kapnál, amelyekből 10 annyit ír szia Mizu, 8 annyi hogy szia, és 1-2 pedig valami értelmesen ír, melyikre válaszolsz hosszú távon? Férfiként én se szeretek 3 szimpatikus nőnél többel ismerkedni, mert egyszerűen nincs idő, ha rászánod az időt, így teljesen megértem, ha a nők sem keresgélnek ha már megvan ez a limit, amelyet esetükben sokkal könnyebb elérni.
2019. okt. 2. 07:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha utánad is futnának a nők és 20-an próbálkoznának nálad, te is nyugodtan hátradőlnél és válogatnál közöttük ahelyett hogy a füled botját is megmozdítanád.
2019. okt. 2. 07:42
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Társkeresőn leginkább azok a nők vannak fent, akik a valóságtól elszállt igényeik miatt máshol nem találnak párt. Így aztán társkeresőn is csak a legjobb képű férfiakat méltatják arra, hogy egyáltalán elolvassák az üzenetüket.
2019. okt. 2. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!