Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent az a nők nyelvén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az a nők nyelvén hogy “hú de megférfiasodtál”?

Figyelt kérdés

Középiskolában volt egy barátnőm. Akkoriban járt egy akkor 25 éves kozmetikushoz, aki még a playboyban is szerepelt, olyan jól nézett ki! Akkoriban elég zavarban voltam előtte, de nem sokat találkoztunk. Azóta eltelt 10 év, az új barátnőmnek szintén ismerőse ez a csaj. Amikor meglátott azt mondta nagy mosollyal hogy emlékszik rám és hú de megférfiasodtam! Meg is simogatta a karomat-vállamat. A barátnőm aztán mondta, hogy mesélt rólam neki a csaj és állítása szerint nem gondolta, hogy így “felcseperedek”.

Nem tudok mit kezdeni ezekkel a furcsa kifejezésekkel. Mit takarnak ezek? Miért mondta ezeket? Ha véletlen tetszenék neki és azt jelenti, akkor miért a barátnőm előtt mondja? Mit akarnak a nők ilyen szövegekkel?

2019. szept. 30. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Érdekes,hogy sosem hallottad még ezt senki részéről/senki felé.

Egyértelmű: a pasik középiskolás korukban még gyerekesebbek, külsőre vékonyabbak, nyúlánkabbak, langaléták. Gondolom Te is szedtél magadra pár + kg-ot, esetleg izom formájában, szélesebb a vállad, egyenesebb a tartásod, és az arcod is markánsabb.

Nincs ebben semmi, ne gondold bele,hogy bármit akar Tőled, egy kedves gesztus volt a részéről ez a megjegyzés.

2019. szept. 30. 09:52
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Azt jelenti, amit mondott. Meglepő módon.

Középiskolában egy kamasz gyerek voltál, annak is látott, most pedig felnőttél, megváltoztak a vonásaid, a fellépésed.

Majd ha te is ennyi idős leszel, nálad is lesz ilyen felismerés, hogy úristen, gimis korban láttad utoljára, most meg családos ember, hát kizárt, hogy ilyen sok év eltelt volna. Pedig de.

Lehet, hogy jóképűnek is lát, de ha ilyen nyíltan ki meri mondani, akkor nem tekint potenciális partnernek, csak továbbra is egy helyes fiatal fiúnak.

2019. szept. 30. 10:10
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Semmit nem akart. Ez csak azt jelenti, hogy magadra szedtél pár kilót. Inkább idősebbek szokták használni. Női megfelelője a "de jól nézel ki". Értsd: meghíztál.
2019. szept. 30. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
ilyet csak tahók mondanak
2019. szept. 30. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
"Régen mekkora lúzer voltál, azt hittem az is maradsz, meglepő hogy nem" - kb. ezt jelenti :D
2019. szept. 30. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Valzeg semmit sem akar tőped csak meghegyezte mert meglepődött.

Azt jelenti kisfiús voltál es azt hitte olyan is maradsz. Gondolom magasabb vagy izmosabb vagy csak szimplán férfiasabb testalkatú, arcú lettél. Ennyi.

2019. szept. 30. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Tetszik neked a kozmetikus szerintem :) Azért reménykedsz hogy ez jelent valamit amit mondott. Amúgy azt jelenti, hogy jobb az egész megjelenésed, kisugárzásod mint régen. De ettől még nem biztos hogy tetszel neki, csak a régihez képest férfiasabb vagy, ezt állapította meg.
2019. szept. 30. 12:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Mindig is tetszett külsőleg ez nem titok, de nem akarok tőle semmit. Más nők is tetszenek mint minden férfinek de ez semmit nem jelent.

Nem akartam hogy rámálljon vagy ilyesmi. Nem kell a kísértés, nem hiányzik

2019. szept. 30. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lett mindenki lepontozva??
2019. szept. 30. 17:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet adtam!
2019. szept. 30. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!