Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 2. randin sem csókolt meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 2. randin sem csókolt meg, de elvileg azért mert "nem akarja elsietni" az rosszat jelent, vagy nem biztos hogy kifogas?

Figyelt kérdés

Tenyleg nagyon jo volt az elso, illetve most ez a masodik randi is. Figyelmes, jol elvagyunk nevetunk sokat meg megolelt párszor. Ilyen fel napos randi volt mindketto, elrepult az ido. Na most nekem ami fura hogy a vegen kerdezte en el tudnek-e komolyabbat kepzelni vele akar kesobb, tisztaztuk hogy mindkettonk reszerol lehet szo rola meg hogy bejon a masik stb. Na es mondta ezutan hogy azert nem lepett ugymond semmit még mert nem akarja elsietni a dolgokat (beszeltunk meg következő randit). Ez nem csak valami kifogás? Nekem elég erdekes, eddig ilyet nem hallottak még ferfizol pedig normalis parjaim voltak korabban, nem tudom higgyek-e neki. Amit tudni kell, hogy elegge meg vagyok fazva, kohoges, orrfujas szoval nyilvan igy en sem akartam volna raragasztani, nem is vartam volna el hogy igy megcsokoljon, de ha mondjuk ez zavarta azt is mondhatta volna teljesen érthető meg jogos.

25/l

2019. szept. 30. 01:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%
Az a qrva kapkodás. Nők...mindig kapkodnak és hajba kapnak. 🤨
2019. szept. 30. 09:21
 12/23 anonim ***** válasza:
55%

Figyelj ez férfiként nagyon nehéz.

Rengeteg visszautasítás éri az embert, amitől elmegy az önbizalma.

A mai világban főleg európában egy rosszul értelmezett közeledésből könnyen lehet meetoo-botrány es évekre megbélyegzik szerencsétlen férfit.

Persze, hogy nem csókol meg a második randin, főleg ha tapasztalatlan. Fél, hogy elrontaná veled inkább óvatos minthogy dugójaninak nézd.

Jelezd felé hogy nyitott vagy testi kontaktokra. Maradj pár pillanattal tovább az ölelésben. Ha adódna csókra alkalmas pillanat, nézz mélyen a szemébe és kezdj el hozzá hajolni lassan. Esetleg egy-egy kézfogás, odabújás. Hidd el ha normális férfi es komolyan gondolja ezekből veszi a lapot.

Csak segíts neki te is

2019. szept. 30. 11:21
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Mondjuk ha köhögsz meg taknyolsz, akkor ne csodálkozz basszus, hogy nem akar megcsókolni! Szerintem is undorító így!
2019. szept. 30. 11:46
 14/23 Rockarc ***** válasza:
50%

Kerdezo. Neked a protokoll fontosabb, mint a kapcsolat. Eleg rugalmatlan is a hozzaallasod. Nekem nem ugy tunik, hogy egymast keresnetek. Ha ossze is jottok, hamarabb szetvaltok, mintsem egy kozos szelfi elkeszulne.

43F

2019. szept. 30. 13:36
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
semmit nem jelent. türelem
2019. szept. 30. 13:38
 16/23 anonim ***** válasza:

1) Mégis mi a bánatot vársz taknyosan szerinted ki akar csókolózni? Én se tenném. Nem vonzó es el is kaphatom..

2) Én tartanék a helyedben egy önvizsgálatot. Volt két remek randid de ahelyett hogy örülnél, időpazarlásnak értékeled mert nem nyomult rád. Mégis hova a csudába rohansz 25 évesen? Komoly kapcsolatot akarsz de nincs rá 3x fél napod?

2019. szept. 30. 17:18
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem az a baj,hogy nem csókolt meg,hülyén tettem fel a kérdést,inkább ez amit mondott,nem tudom mennyire kifogás. Hajlamosak nem megmondani hogy bocs megsem jössz be,hanem így kertelni meg stb..
2019. szept. 30. 17:37
 18/23 Rockarc ***** válasza:

Kerdezo. Nem kell tulgondolni. Ha nem jottel volna be neki, akkor nincs masodik randi. Ez igaz mindket nemre. Ha van harmadik randi, akkor mindketten bejottok egymasnak, tehat kolcsonos. Es innentol a kulso mar olyan, mintha nem is lenne, lehet keresni a kapcsolodasi pontokat. Akkor lesz csok, ha elertek arra a szintre. Mindenkinel mas ez a szint, de epp ez a lenyeg, legyel nyitott, hogyha o is eleri, akkor meglegyen az ahitott csok.

De nyugodtan mondhatod azt is neki, hogy ma mar nem mehet el csok nelkul, erteni fogja. Ha vicces keretbe csomagolod, akkor kevesbe ramenos dolog, pl utana mondod, hogy fellebezesnek helye nincs es villantasz egy angyali mosolyt.

43F

2019. szept. 30. 17:53
 19/23 anonim ***** válasza:

Tinderen imsertem meg a párom.

A 3. randin fogta csak meg a kezem, es kaptam a randi végén szájrapuszit.

Nekem pl ez kifejezetten tetszett, hogy nem lerohant :)

2019. szept. 30. 19:34
 20/23 anonim ***** válasza:

Én mindig röhögök az ilyenen, hogy : nem akarom elsietni meg a többi blablabla dumától.

Mert :

Mi a francnak ellenálni, amikor a lány már félig elázott a bugyijában, a pasinak meg áll a farka mint az állat.

És ilyenkor azt vesézni, hogy jaaaaj el tudnál velem képzelni komolyat meg stb.

Mekkora hülyeség ez :-)

Nekem minden 5-6 éves együttélésem (3 volt) ugy kezdődött nagyjából, hogy délután x órakor megismerkedtünk, este az ágyban voltunk reggel együtt ébredtünk és ennyi. Aztán összeragadtunk x évre. Nem kell agyalni, meg kitalálva-tervezve filózni, hogy most akkor mit is akarunk egymástól. Vgy visz magával az egész és akkor kér elveszteni minden élvezetes percet azon agyalva, hogy nem kell elsietni és hasonlók.

2019. okt. 1. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!