Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudom ha nem tudom elviselni a "gyenge" nőket? Mit tehetek ez ellen?
Figyelt kérdés
Sokat randiztam az utóbbi években . Szinte mindig azon csúszott el a dolog miután másik fél kb. elvárta, hogy én majd mindent elintézzek és eldöntsek helyette is. Volt egy lány aki nagyon kedves, megértő volt és láttam rajta, hogy tetszem neki. Viszont teljesen kicsinált mikor döntés helyzetek voltak. A leggyakoribb válasszai "Én nem tudom" "Ehez te értesz" "nekem mind1" párszor teljesen rendben van ha ilyen válaszok születnek de azért 10-ből 10 alkalommal már sok volt nekem. Ebben az intoleranciámban az is szerepet játszik, hogy a családomban a nők is nagyon sikeresek édesanyám 3 gyógyszertárat vezet, mamám pedig orvos volt.2019. szept. 29. 15:01
11/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem gyengeség, hanem lustaság. Jobb szeretné ha te bajlódnál a szervezéssel, ő meg csak megy a készbe. Keress munkabíró nőket akkor, ha a családban ezt szoktad meg, akkor nehezen fogsz mást elviselni.
12/12 anonim válasza:
Keress talpraesett, intelligens, határozott nőt, ennyi az egész. Szerintem hamar kiderül valakiről, ha ilyen a jelleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!