Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudom ha nem tudom elviselni a "gyenge" nőket? Mit
tehetek ez ellen?
Igazán érdekes, én nőként tapasztalom ezt.
A delikvens karakánnak mutatja magát,majd szépen lassan eljutunk oda, hogy én intézzem a dolgait. Ez kell,az kell neki intézkedjek én. Ha kérdeztem, hogy mit szeretne az volt a válasz, hogy:amit te, nekem mindegy.
Az általad említetteket én akkor mondom ha azt akarom, hogy békén hagyjanak. Vagy ha azt akarom látni, hogy a pasit érdeklem e annyira, hogy megtegyen dolgokat.
De én mindig a közösen megbeszélt dolgokat szeretem.
Én úgy gondolom ezek a nők nem gyengék,csak nem érdekled őket annyira.
2019. szept. 29. 15:12
pl donteskepes not keress?
nem ertem ebben mi a nagy kaland. ha latod valakin hogy ilyen el lehet mondani, hogy o is alljon elo otletekkel, ne toled varja mindif hogy kitalald mi legyen. ha nem megy neki akkor meg keresel mast es kesz
2019. szept. 29. 15:22
Én nőként olyan pasit keresek aki magabiztos és tudja mit akar. Nekem is ellenszenves amikor azt mondja "ahogy te szeretnéd" kb. mindenre. Ettől nem rossz ember, sőt... jó tulajdonság, ha a te kedvedben akar járni. Csak ugye meg kell találni az aranyközéputat.
2019. szept. 29. 15:25
"Mit tudom ha nem tudom"??????
TECCIK ÉRTENI! :)
2019. szept. 29. 15:54
Én nőként tapasztalom ezt - az exeimnek minden mindegy volt és lusták voltak pl egy kirándulást is megszervezni. Halálba idegesített az ilyen hozzáállás. Keress egy határozottabb nőt, más nem fog illeni hozzád
2019. szept. 29. 17:24
Én szeretek szervezni, de egy férfinak is tudnia kell döntést hoznia
2019. szept. 29. 23:33
Én a férfiakkal járok ugyanígy, 0 határozottság, döntésképtelenség, aztán csodálkoznak, hogy nem randizunk többet. Bár engem ez nőknél is ugyan idegesít. Keress határozottabb nőt, szerencsére van egy pár.31N
2019. okt. 16. 18:39
Talpraesettebb, karakánabb nő illene hozzád.
2019. okt. 16. 19:02
Szerinted nem "kell" ez ellen tenned semmit, max. jobban gondold át, kikre hajtasz, mert sztem a legtöbb nőnél viszonylag könnyen le lehet szűrni, hogy inkább nebáncsvirág vagy inkább magabiztos személyiség.
2019. nov. 5. 10:37
Most már tudod milyen nők jönnek be, ìgy keresd őket.
2019. nov. 5. 11:05
Kapcsolódó kérdések: