Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem akadtok ki amikor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akadtok ki amikor?

Figyelt kérdés
ilyen 11 és féléves kislányok "paiszak".A sulinkban több is van..de többségük nem is szerelmes csak milyen menő,h van egy tőlem 2évvel idősebb pasim..-_-
2010. júl. 15. 07:36
1 2
 11/15 Funktasztikus ***** válasza:

majd észre veszik amikor 12 évesen terhesen mennek haza de te ez már ne elgyen a te problémád:D majd ök sirnak figy ha nem tudják felfogni hogy még 11 évesen nem dugni kéne akkor sajnálom...majd kapnak még nagy pofont az élettöl....az meg ne érdekeljen hogy a pisiseknél mi a menö a lényeg te maradj normális....

14F

2010. júl. 15. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Mért ne lehetne barátjuk??

De ha azt mondják,hogy a "pasim" az már tényleg gáz...

Én is ismerek egy pár ilyet[...sajnos:S] de még mindig előbb legyen barátjuk ,mint,hogy cigizzenek stb.stb.stb.

2010. júl. 15. 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Kit érdekelnek a kis szarosok?
2010. júl. 15. 15:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem is megőrjítenek, az én sulimban is vannak ilyenek-.-"

A legszomorúbb az,hogy mind 2 gyerek csak kihasználja a másikat..csak azért vannak együtt,hogy "ők milyen menők már 11/2 évesen"!

Én 14 és lány vagyok és eddig még nem volt barátom.Nem is tervezem,nekem első a tanulás.. esetleg ha időközben kialakul valami,akkor majd elgondolkozom rajta de addig van jobb elfoglaltságom is =)

2010. júl. 15. 16:13
 15/15 A kérdező kommentje:
14/L vagyok XD
2010. júl. 15. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!