Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egy nőnek kezdeményez?
Figyelt kérdés
Tavaly az utcánkban dolgozott a ki szemelte, sokat néztük egymást. Több mint egy év telt el és be jelölt Facebookon néhány hete. Mindig nézi a napomat, de ennyi. Félek ha rá írok be égek. Szerintetek is gáz ha egy nő kezdeményez?2019. szept. 17. 15:41
11/23 anonim válasza:
Szia, te is ezen a buszon utazol?
12/23 Rockarc válasza:
Szerintem eleg egy szia is. Ha akar toled valamit, akkor vissza fog irni. Ha nem, akkor nem. Az utolso kapcsolatomban konkretan annyit irtak ram, hogy "szep jo reggelt". A tobbi onnan mar tortenelem.
43F
13/23 A kérdező kommentje:
És ha csak egy integető kezet küldök? 😅
2019. szept. 17. 17:25
14/23 anonim válasza:
Kicsit lehetsz kreatív. Írj neki, kérdezd meg, nem szeretne-e ismét az utcátok felé járni? :-D Vagy valami kreatív duma. Nem kell rágörcsölnöd amúgy. Ha tetszel neki, úgyis kap az alkalmon.
15/23 anonim válasza:
abszolut nem ciki
40en tul sajat tapasztalatbol csak annyit tudok mondani, hogy nekem eddig mindig bejott
3 pasinal is en voltam a kezdemenyezo fel
az elsovel 3 evig, a masodikkal 15 evig eltem egyutt a harmadiknal pedig par honapja kezdemenyeztem es szepen bimbozik a kapcsolat
ugy vagyok vele, ha akarok valamit akkor teszek is erte ;)
irjal neki nyugodtan, eleg egy szia, vagy egy integeto arc, ha a srac akar valamit ugyis kapni fog az alkalmon
16/23 A kérdező kommentje:
Jó, este írok neki. Reggel le írom nektek,hogy válaszolt e. Ha valakit érdekel esetleg. 😅
2019. szept. 17. 18:07
17/23 anonim válasza:
Nem ciki a mai világban, szóval start.
19/23 anonim válasza:
Ilyen helyesírással arra buzdítanak a válaszolók hogy írj rá? Kemény :)
20/23 A kérdező kommentje:
Jaj édes drága jó istenem. Megtörtént. Rá írtam. Minden nagyon jól ment válaszolt, beszélgettünk. Eljutottunk odáig hogy talált e már valakit. A válasz... Novemberben születik a gyereke. Hát no komment. 😅🤣🤣🤣
2019. szept. 17. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!