Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi csak szexet akar, akkor is együtt lenne csajjal 19 órát?
Figyelt kérdés
Szerintem aki csak szexet akar ő nem lenne ennyi idő együtt csajjal..vagy rosszul gondolom?
Volt pár randi...aztán hamar csak csók és szex. Amikor ott aludtam, másnap meg filmeztünk kicsit.
Túl hamar lett ez az egész és nem tudom mindez csak szexre ment ki? Szexre ment a játék?
Persze idővel úgyis kiderül...de kíváncsi lennék a véleményekre.
2019. szept. 12. 17:27
11/15 anonim válasza:
Kérdező, hagyd a pcsába, gyere fel inkább hozzám egy laza körre.
12/15 anonim válasza:
"Úgy váltunk el, hogy majd beszélünk."
Még szép. Hogy kéne? "Kösz a dugást, csá"?
13/15 anonim válasza:
Akkor később kiderül, hogy csak akkor lesz az a "majd", ha ő kanos, vagy akkor is lesz, ha nem és mást is akar...
14/15 Hamvas rétihéja válasza:
Én akár még 19 és fél órát is.
15/15 anonim válasza:
Igen, lehet.
Majd ha bemutat a rokonainak, barátainak, más programok is lesznek, mint otthon fetrengeni, akkor vslószínűleg többet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!