Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok ha szakítani akarnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok ha szakítani akarnak, akkor próbálják elérni, hogy a te hibádnak tűnjön?

Figyelt kérdés

Mármint nem merik megmondani, hogy kiszerettek belőled, nem akarnak már semmit, unalmas vagy stb, hanem inkább okokat keresnek amire ráfoghatják az egészet, hogy a pasi bűnösnek érezze magát?

Két ilyen esetem volt már. Az egyikben a lánynak már tetszett valaki és nagyon össze akart jönni valakivel, nekem meg haza kellett utaznom a szüleimhez, segíteni nekik meg egy kis időt tölteni velük mert ritkán találkozunk és ő kitalálta ha nem megyek vissza akkor akkor szakítani fog. Tehát olyat kért amit nem teljesíthetek. Ergo rám kente az egészet.

A mostani meg megint olyannak tűnik. Olyasmit kér tőlem amit nem tudok megtenni mivel elveszteném az állásomat ha megtenném.

Erre vajon kimondja majd, hogy még ennyire sem érdemes ezért kár együtt lennünk?

Ez a ravaszság általában gyakori a lányoknál?

2019. szept. 10. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Velem is csinálták ezt férfiak. Szóval ez nemtől független, de annál gerinctelenebb dolog. Talán neked kéne időben lépned, ha úgy érzed, már nem vagy fontos a másiknak.
2019. szept. 10. 21:48
 2/10 A kérdező kommentje:

1

Igen, de ha te még szereted, akkor hogy lehet meglépni ezt? Képtelenség

2019. szept. 10. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem hagyod magad buntudata lesz h nem utálod, hasznos xd
2019. szept. 10. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Nincs olyan szakítás ami csak az egyik fél felelőssége vagy hibája. Ha valaki kiszeret belőled abban neked is van sarad bőven.

A szakításnak nyilván oka van és nyilván ha te mindent tökéletesen csinálsz akkor nincs mit felhánytorgatni. A barátnőid egyszerűen csak elmondták, hogy mi az, amit nem jól csináltál vagy nem tetszett nekik. Ez egy tisztességes szakításnál alap. Attól, hogy neked hülyeségnek tűnik egy szakítási indok még nem feltétlenül az.

2019. szept. 10. 23:11
 5/10 A kérdező kommentje:

4

De ha olyat kérsz amit tudok a másik nem tehet meg, például ugorjon le egy hegyről és repüljön, akkor az nem simán zsarolás, illetve felelősséghárítás?

2019. szept. 10. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nemcsak a lányok csinálják,hanem a fiúk nagy többsége is.
2019. szept. 11. 07:15
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Ez nemtől függetlenül görénység.

Ha valaki, akit elvileg szeretek, ilyen helyzetbe állít, egyből kiábrándulok és én baxom ki. Ennyi. Nem lesz kár érte.

2019. szept. 11. 12:55
 8/10 A kérdező kommentje:

7

Igen, de azt is akarják elérni nem?

Hogy te szakíts mert nekik nincs gerincük kimondani azt.

2019. szept. 11. 13:47
 9/10 anonim válasza:
52%
Nekem még sose volt olyan, hogy kiszerettem valakiből és amiatt nyírnám a másikat. Nem értem hogy egy kapcsolat hogy függhet ösdze a munkahelyeddel. Nekem furcsa a sztorid.....
2019. szept. 11. 20:04
 10/10 anonim ***** válasza:
#8 ha nem egy egyenes ember, akkor igen.
2019. szept. 12. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!