Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már 1 hete akarunk randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 1 hete akarunk randizni mindig közbe jön valami most végre elmegyünk holnap randira de nekem ez megint nem jó mitcsinaljak már?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul vagyok megjött de nem akarom neki ezt mondani mert már tényleg azt fogja hinni nem akarok vele találkozni. Moziba akar menni holnap velem de nekem semmi kedvem azt sem tudom mit vegyek fel.
2019. szept. 5. 23:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Szaga van? Az már régen rossz. 13 éve vagyok nős, a feleségemnek soha nem volt "szaga". Nagyon erős a havi vérzése, görcsöl meg leszakad a dereka, de olyankor is eljárunk programokra. Valamilyen rózsaszín gyógyszert szokott bekapni. Egyébként ő ilyen időben farmert vagy más nadrágot viselni, hosszabb felsővel. Nyáron, jó időben olyan kis vékony anyagú feszülős nadrágot szokott felvenni "tunikával". Ennek nem tudom a hivatalos nevét. :D De azt még tudom, hogy tampon és betét a kombinációja ilyenkor, és pár óránként mosdó.
2019. szept. 6. 05:04
 12/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
27%
Én többet nem randiznék veled. Oké, most megvan, nyűgös vagy, de a többi lemondott randival mi a helyzet? Vagy ez hanyadik időpont?
2019. szept. 6. 06:19
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
Havit megértem, hogy nem akarsz találkozni, de az utolsó szavak, hogy azért nem akarsz mert nem tudod mit vegyél fel???? Akarsz egyáltalán találkozni a sráccal, látsz rá esélyt, hogy kapcsolat legyen belőle? Ha úgy gondolod nem, ne húzd az időt.
2019. szept. 6. 06:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon szarul vagy, vagy mondd meg neki, és halasszátok, vagy tervezzetek más programot. Tegnap egy kolléganőm szenvedett a munkahelyen egész nap menstruáció miatt, de nekem is van, amikor enyhébb, és van, amikor nagyon kicsinál. Ha összejöttök, kapcsolatban is lesz ilyen. Ha kifogásnak fogja fel, legalább tudod, hogy nem kár érte.
2019. szept. 6. 06:53
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Izé, ha épp görcsölök, én tökre örülnék egy mozis randinak, mert az azt jelenti, hogy három órát tespedhetetek egy (jó esetben) puha székben...

Ha még vad hegyi túrára meg rockys táncórára vinne randi gyanánt, akkor érteném a kifogást, hogy a menzesz miatt nem akarsz menni, de a mozi (+gondolom kaja) pont a létező legbékésebb program, amit simán végig lehet csinálni, ha fontos neked a másik.

Van egy ilyen baràtnőm amúgy, mint te, képes még akkor is lemondani a randit, ha kijön egy pattanás az arcán, mondván akkor majd nem fog bejönni a másiknak, memzesz miatt szintén, mert mi van, ha jól sikerülne a randi és haza akarná vinni a pasi... meg úgy kb bármilyen okkal képes lemondani. Nem is volt még tartós kapcsolata 30 évesen, pedig női szemmel is jó nő...

2019. szept. 6. 08:11
 16/20 anonim ***** válasza:
27%

Tetszik Neked ez a srác?Mert ha igen, akkor odalennél azért és várnád,hogy találkozz Vele. Megértem,hogy ez macerás helyzet, de ha hosszabb távon is el tudod Vele képzelni nem baj az ha megismer a kevésbé toppon lévő oldaladról is.

Jókat tanácsoltak, öltözz úgy,hogy ne legyen kellemetlen az,hogy megvan a menzeszed,mozi előtt és mozi után is el tudsz menni a mosdóba, ez nem gond.

A mozi alatt nem kell beszélgetnetek, tehát elvileg észre se fogja venni hogy valami nem klappol a hangulatoddal.

2019. szept. 6. 09:18
 17/20 anonim ***** válasza:
37%
Bla-bla Bla + kifogások...
2019. szept. 6. 09:33
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
Nekem ha erős a vérzésem, sokkal gyakrabban kell pisilnem, így olyankor biztos nem ülnék be moziba, színházba, mert nem tudnék annyi időt kibírni pisilés nélkül. Ha enyhébb, akár túrázok is. De ez én vagyok. Minden nőnek másképp viselkedik a szervezete, és még egy nőnek sem egyforma minden menstruáció.
2019. szept. 6. 19:21
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rég rossz, de ezt a szagot sajnos én még a fürdőkádban is érzem magamon, ha menzeszelek, akkor is, ha épp patyolatra lemosdottam. Akkor is, ha tamponnal el vagyok dugaszolva és semmi nem kerül ki. Egyszerűen árad a testemből. Én nem mennék randira így. Az meg nem csoda, ha az ember nem tudja mit vegyen fel olyan állapotban, mert ha fontos a randi, arra az ember erősen készül gondolatban is, és miközben erős görcs húzza össze a méhedet, az az utolsó gondolatod, hogy mit vegyél fel. Ilyenkor az ember lehangoltabb és kb. úgy érzi, semmi se áll rajta jól. Amúgy meg csak egyszer élnék át a pasik, akik egy egyszerű náthával ágynak dőlnek...
2019. szept. 7. 19:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél be még este magnéziumot, aztán reggel is. Én is nagyon görcsölős vagyok, ráadásul a legtöbb görcsoldó olyan, mint halottnak a csók számomra. Havi előtt egy héttel el szoktam kezdeni szedni magnéziumot, napi egyet, és ez velem azóta is csodákat tesz. Korábban nem volt ritka, hogy öklendeznem is kellett a wc-n a görcsöktől... A másik: kóla. A hagyományos cukros, ízesítetlen fajta. Gyomornyugtató :)

Szerintem menj el rá mindenképp, maximum javasolj mást, ha nem akarsz beülni mozizni. Mondjuk teázás, vagy kávéház, attól függ, mit szerettek. Ott van mosdó, tudtok beszélgetni. Ha nagyon rosszul leszel, akkor pedig elmondod, hogy sajnos ez a helyzet, de nagyon nem akartad már lemondani. Szerintem értékelni fogja.

A mit vegyél fel dolog pedig tényleg picit kifogás szagú. Bármit, amiben jól érzed magad.

2019. szept. 7. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!