Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már 1 hete akarunk randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 1 hete akarunk randizni mindig közbe jön valami most végre elmegyünk holnap randira de nekem ez megint nem jó mitcsinaljak már?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul vagyok megjött de nem akarom neki ezt mondani mert már tényleg azt fogja hinni nem akarok vele találkozni. Moziba akar menni holnap velem de nekem semmi kedvem azt sem tudom mit vegyek fel.
2019. szept. 5. 23:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Moziba menni első találkozáskor amúgy sincs értelme.
2019. szept. 5. 23:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy ez a második randi lesz
2019. szept. 5. 23:05
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Ha kapcsolatot akarsz, arra áldozni kell. Az már régen rossz, ha kifogásokat keresel.

Párom 24 órás munka után utazott 110 km-t oda, majd vissza ugyanennyit, hogy találkozzunk, mert 200 km-es távkapcsolatban voltunk.

Aludd ki magad, gyógyszereszd be magad, vegyél fel farmernadrágot.

2019. szept. 5. 23:09
 4/20 anonim ***** válasza:
18%

Igazítsuk a kérdést a válaszokhoz - nice try.

Amúgy mit? Semmit. Megint halasztjátok.

2019. szept. 5. 23:11
 5/20 anonim ***** válasza:
20%
Vegyél be reggel egy nospát és randi előtt egy órával is. Ha ettől is fáj a hasad, akkor menj ügyeletre és tényleg ne randizz.
2019. szept. 5. 23:16
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Görcsoldorol hallottál már?

A "mit vegyek fel" csak kifogás.

2019. szept. 5. 23:23
 7/20 Hamvas rétihéja ***** válasza:
68%
Simán mondd le és hangsúlyozd ki, hogy tényleg el akarsz menni, de nem érzed jól magad. És rögtön javasolj egy új dátumot is.
2019. szept. 5. 23:38
 8/20 anonim ***** válasza:
21%
Olyan nővel sem jönnék össze, aki a Mit vegyek fel? problémakörben fürdőzik. No-Spa vagy más görcsoldó, tampon + betét. Grrrr...
2019. szept. 5. 23:39
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Mondd meg neki h nem akarsz menni mert nemtudod mit vegyél fel. Többet nemkell a randi miatt aggódnod és a türelmével sem szórakoznod. Kiméld meg magadtól.
2019. szept. 5. 23:49
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Most miért kell leoltani a kérdezőt? Egy menzeszelő nő nincs formában, akkor se, ha tünetileg elnyomja. Más a bőre, szaga van, bármit is csinál. Főleg egy kapcsolat elején az ilyesmi végzetes lehet. Én se mennék a helyében.
2019. szept. 6. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!