Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordított ismerkedés - jó ötlet, vagy sem?
Nem igazán megy nekem ez az ismerkedés, kértem tanácsot már itt is, barátaimtól is (lányoktól főleg), és kaptam egy olyan ötletet, hogy mi lenne, ha odamennék egy lányhoz, bemutatkoznék, majd adnék neki egy kis kártyát vagy papírt, amin rajta van az elérhetőségem (pl. telefonszám), mondanám neki, hogy szimpatikus és szívesen megismerném, de nem teszem ki abba a "veszélyeztetett" helyzetbe, hogy ő mondja meg a nevét és a telefonszámát, hanem én, és rábíznám magam, hogy felhív vagy sem. Sajnos nem vagyok sem álompasi, sőt, de nagyon ritkán szemezek lányokkal, nem igazán vagyok szimpatikus, csak azoknak, akiknek bemutatnak, és elkezdünk - akár társaságon belül, akár kettesben - beszélgetni, ismerkedni.
21F
Szerintem nem rossz ötlet. Ha a csaj nem szeretne ismerkedni, nem kell "kibújnia", hanem egyszerűen nem hív.
De ha bejössz neki, akkor máris van elérhetősége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!