Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt az a pillanat, amikor realizálódott bennetek, hogy ''mostantól fogva egy pár vagyunk''?
Figyelt kérdés
És hogyan jutottatok el odáig?2019. szept. 5. 10:02
4/8 anonim válasza:
Amikor először megfogta a kezemet az utcán.
5/8 anonim válasza:
Az első randin még csak reménykedtem, mivel 16 órás lett és azt se tudtuk, hány óra van. Elképesztően tetszett.
A 2. randin már biztos voltam benne, hogy egy pár vagyunk. Bemutatott a barátainak, mert velük mentünk szórakozni és a szüleivel is összefutottunk kicsit, és ő egyenes háttal, mosolyogva mutogatott be mindenkinek, büszkén, hogy vele vagyok. Éreztem, hogy ő is azt érzi, amit én. Teljesen egyértelmű volt számunkra, hogy kincsre bukkantunk egymásban. Ennek 10 éve. :)
6/8 anonim válasza:
Mi megbeszéltük, hogy akkor mi most járunk, vagy csak összejàrunk? :D
7/8 anonim válasza:
Elhívott randira. Visszafogott terveztem lenni. Olyan hihetetlen volt az egész, hogy tényleg engem elhív. Erre az első dolgom az lett amikor meglattam hogy örömében a nyakába ugrottam és szájon csókoltam. Attól a naptól kezdve együtt élünk.
8/8 anonim válasza:
Amikor megbeszéltük, hogy komolyan gondoljuk a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!