Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők, ezt minek érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eboshi kérdése:

Lányok, nők, ezt minek érdemes tekinteni?

Figyelt kérdés

Nyáron voltam egy egyetemi nyári táborban. Én résztvevő voltam, de ugyanaz a hallgatoi csoport szervezte, amiben benne vagyok, így ismertem a szervezőket. Egyik nap ebédnél az étteremben pont az egyik szervező lánnyal ültem szembe. Révén egy szervezetben vagyunk, ismerem korábbról. Első találkozás óta kicsit bele vagyok zúgva.

Szóval ott az ebédnél egyszercsak összenéztünk, egymás szemébe, mélyen. Egyikünk sem nézett félre, nem pislogott, még csak át se váltottunk másik szemre, végig egybe, szótlanul. Jó fél perc múlva lassan elmosolyodtunk mindketten, látva hogy a másiknak húzódik a szája.

Ezt minek kell tekinteni?

Mi volt ez?

Valójában talán ha fél perc volt az egész, de ha visszagondolok rá, olyan idotlennek tűnik. Konkrétan egy pillanat maradt meg az egészből, hogy ülünk és nézünk mélyen egymás szemébe. Elotte utana mi volt, fogalmam nincsen. :D

2018. okt. 8. 07:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Jajj, és megtudtam, igaz nem tőle, hogy most nincs barátja és kissé fájlalja, hogy nem volt még normális kapcsolata. Namost nálam ugyanez a helyzet.

Ha úgy adódik, hogy egy programon vagyunk jól elvagyunk, eldumálunk. Tenyleg nem tudom mi volt az. Egyáltalán bejövök-e neki vagy kik jönnek be neki.

És sajnos egy a baj, ő lett ujabban a hallgatoi csoport vezetője (meghát ugye házinyúl. Bar ez egyetemen annyira nem gáz, mint középiskolában.) És idősebb egy évvel. Nem tudom, ez neki mennyire lehet kizáró ok.

2018. okt. 8. 07:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk minek kell tekinteni, ez még így nagyon nagyon kevés.

Menj oda hozzá legközelebb, ne balf_szkodj annyit.

2018. okt. 8. 07:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ha úgy adódik, hogy egy programon vagyunk jól elvagyunk, eldumálunk. Tenyleg nem tudom mi volt az. Egyáltalán bejövök-e neki vagy kik jönnek be neki.

És sajnos egy a baj, ő lett ujabban a hallgatoi csoport vezetője (meghát ugye házinyúl. Bar ez egyetemen annyira nem gáz, mint középiskolában.) És idősebb egy évvel. Nem tudom, ez neki mennyire lehet kizáró ok."

Keresd tovább a kifogásokat, amíg jön egy bátrabb pasi, aki felszedi helyetted.

2018. okt. 8. 07:54
 4/11 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat. Értem.

Nem kifogásnak szántam, csak nem ismerem. Nem tudom, hogy reagálna, bepróbálkozni pedig nem merek még.

2018. okt. 8. 08:06
 5/11 anonim ***** válasza:
37%

2-es ilyenkor biztosan oda kellene menni?

Milyen jellegű beszélgetést kéne folytatni vele?

Várom a választ

2018. okt. 8. 09:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen utan rogton oda kell menni.
2018. okt. 8. 10:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Na, ha már itt tartunk, akkor pár ötlet jól jönne. Hogy mennél oda hozzá? Mit mondanál? Mi lenne erre a jó alkalom?
2018. okt. 8. 11:12
 8/11 anonim ***** válasza:

2-es és 6-os

Légyszíves fejtsétek ki bővebben, ahogy a kérdező is kéri. Biztos ti már voltatok többször is ilyen helyzetben, osszátok meg a tapasztalataitokat, adjatok tanácsot.

2018. okt. 8. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Nőként mondom, hogy oda kell menni egyrészről jol esik a lanynak másrészről te vagy a férfi kezdemenyezz!:) es ha nem jön össze mi lesz? Semmi megy tovább minden. Egyszerűen oda mesz szia mizu beszeltek pár szót, lenne kedved valamikor meginni egy kávét? Ha igen nyert ügyed van, ha kifogásokat keres akkor hagyd :)
2018. okt. 10. 23:52
 10/11 A kérdező kommentje:
En ezt értem, dee egy hallgatói szervezetbem vagyunk. Napi szinten latjuk egymást, közösen dolgozunk. Ő az elnök, lehet tudná kezelni a szitut, de nem tudom ha nemet mond, akkor utána hogy lesz a jövő?
2018. okt. 12. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!