Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan utaljak rá hogy teszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utaljak rá hogy teszik nekem?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú és ezt szeretném közölni vele mert úgylátom én is tetszem neki de ebben nem vagyok biztos ezért nem akarok kockáztatni és közvetlenül megmondani neki.Szerintetek mit tegyek? Nem tudom hogy vezethetném rá hogy tetszik nekem.
2008. nov. 15. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
szia ha ismered akor probálj vele tobb időt töltneiniha még nem akkor. tudd meg h hova szokott járni bulizni és "véltlenul" fuss vele össze :d v beszélges vele msnen
2008. nov. 15. 17:50
 2/4 A kérdező kommentje:

igen értem de mindig a barátaival van mindenhol ezért nem tudok beszélni vele az msn-ről meg annyit hogy nincs meg a cime sajnos:(

azért ötleteket még várok köszzi:)

2008. nov. 15. 17:52
 3/4 anonim válasza:

Próbálj meg szemezni vele és mosolyogj rá. Egyből le fogja vágni, hogy bejössz neki. A nézésedből szerintem simán észre fogja venni, hogy bejössz neki. Én legalábbis észreveszem egy pillantásbol az ilyet...

Ha meg odaáíg jutsz h beszélszgetsz vele akkor légy nagyon kedves és mosolyogj sokat ;)

2008. nov. 15. 18:16
 4/4 A kérdező kommentje:
oké kösszi :)
2008. nov. 15. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!