Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi illik, ki fizet? Nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi illik, ki fizet? Nálatok ez hogy műkszik, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha pl 1 fiú meg 1 lány együtt vannak mármint hogy járnak, akkor ha elmennek valahova kinek illik fizetni? Mert ugye régebben mikor a nők nem dolgoztak természetes volt hogy az urak fizettek, de most már igazából mindenki dolgozik. Az addig oké ha pl valaki elhívja a másikat valahova akkor ő fizet. De én pl. 16 éves srác vagyok, és nincs önnáló keresetem, és az anyáméktól kapott zsebpénzből vásárolok stb... perpill ugyan nincs barátnőm de foglalkoztat ez a kérdés h ilyenkor mi van? Nem vagyok igazából anyagias de ha pl 1 csaj kitalálja h ide meg oda mennyünk(persze még véletlenül se felesbe fizesseünk) pl mozi vagy valami drágáb hely akkor első reakcióm az h úgy helyben hagyom h csak nézeget. Szóval az a kérdésem hogy ti hogy vélekedtek a dolgokról.
2010. júl. 14. 02:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nálunk ez egy elég nehéz kérdés. A párom (fiú) még iskolába jár, én meg már dolgozom, jól keresek, de o ragaszkodik hozzá, hogy o fizessen. Igaz, hogy vállal diákmunkát, de én nem szeretném, ha azt a pénzt rám koltené. Ezért igyekszem kerulni a drága éttermet, mozikat és társait. Nehéz így, mert nem lehet tervezgetni, osszekoltozni, legalábbis még egy ideig.

22/L

2010. júl. 17. 08:44
 22/28 anonim ***** válasza:

Sztem nem csak úgy lehet egyből ismerkedni hogy ide oda mentek sétáltok stb..

Aztán amikor már komolyabb a dolog akkor egyszer te egyszer ő akinek van pénze

2010. júl. 17. 09:18
 23/28 anonim ***** válasza:
Nálunk az fizet akinek van pénze. Randinál a fiú fizet először, de elsőre nem kell ebédre hívni elég a fagyi télen csoki! Először az ember úgyis ismerkedik milyen a másik mit szeret. Mi a párommal szerencsések vagyunk nem szeretünk járni úgy sehova sem csak motorozni, de akkor az fizeti a benzint akinek van vagy nem megyünk. :-)))
2010. júl. 17. 11:01
 24/28 anonim ***** válasza:
én ha olyan emberrel voltam, akire ugy tekintettem mint pasi, akkor az biztos hogy nem hagyott fizetni. sehol semmikor. és szerintem ez így van rendjén. főleg ha jártok is
2010. júl. 17. 11:01
 25/28 anonim ***** válasza:
én sose hagytam, hogy fizessen ö nem akarta engedni de ősi törvény: mindig az erősebbnek van igaza...
2010. júl. 17. 13:26
 26/28 anonim ***** válasza:

11:01

Áruld már el miért a pasinak kell mindig fizetni?Most akkor megszoptam mert pasinak születtem?

2010. júl. 18. 08:00
 27/28 anonim ***** válasza:

Elárulom, nőnek biológiai és családi okoból is rosszabb lenni, de én csak az első randit mondtam és utána mindent felesben kivéve, ha a párodnak valamije van (Születés vagy névnap) és abból az alkalomból hívja el a másikat az egyik fél.

Mondom nálunk az fizet valamit akinek van. Monjuk most nekem van és kettőnknek vettem valamit. Párkapcsolatban egyszer fennt egyszer lennt. Igazi kapcsiban nincs olyan, hogy mmindent csak egy ember álljon!

Remélem elég érthetően fogalmaztam. :-)

2010. júl. 21. 12:09
 28/28 anonim ***** válasza:
21 éves Lány voltam!
2010. júl. 21. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!