Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi illik, ki fizet? Nálatok ez hogy műkszik, mi a
véleményetek?
Ga normális lányt keresel/fogsz ki, akkor ő úgyse hagyja, hogy mindent te fizess. És nem fogja sokszor mondani azt, hogy menjünk ilyen-olyan drága helyekre.
Inkább te mond a programokat...séta vagy egyéb f*szság és nem lesz gondod a pénzel :D
Amúgy meg próbálj te fizetni többször, de legalább ajánld fel, hogy te fizetsz.
2010. júl. 14. 03:06
2/28 A kérdező kommentje:
igazad van, de mindig séta az olyan snassz... néha fel kell dobni a dolgot v mi programmal, de azt meg ugye én mondom, én hívom akkor meg természetes h én fizetek... pénzéhes p.csákat ki lehet szúrni az első egy két ilyen alkalom után, de ha már 6. at fogom ki zsinórba akk az már elég szép összeg (zsebpénzhez mérve) :D csak arra sajnálom a pénzt h ezer más értelmesebb dologra is költhettem volna...
Figyelj, a mozijegyét vegye meg, de mondjuk a kukoricát fizeted te :)
Nem kell elkapatni, legyél racionális. Nem várhatja el tőled, hogy mindent te fizess. Ott baj lenne.
2010. júl. 14. 03:48
A pénzéhes pitsákat helyben kell hagyni, és nézegethet, jól csinálod. A normálisabbakkal meg lehet felesbe nyomatni, úgyse fogja hagyni, hogy te fizess, te meg fogadd el, ha már ilyen aranyos. Attól még hogy te hívod el valahova, nem csak neked kell fizetned, ez fasság, ő is fizethet, elvégre az együtt töltött idő a lényeg. Párkapcsolatban meg ilyennel már nem kell foglalkozni, az fizet, aki éppen.
2010. júl. 14. 05:43
Menjetek ingyenes kiállításokra :P
2010. júl. 14. 08:01
nalunk a csajom szokott szolni, ha nem fizetek: 8000 fel ora, mert volt francia is
2010. júl. 14. 08:42
Szerintem nem kell ennek egyoldalúan működnie. Lehet felesben fizetni a dolgokat vagy felváltva. Hol egyikőtök fizet, hol a másik... Aki meg nem csinál semmit, de elvárja hogy te mindent megadj neki, az tényleg felejtős. De szerintem egy normális csak nem akar kizsigerelni...
20L
2010. júl. 14. 09:06
ez a pénz kérdés folyton feljön..első randin a fiú az tuti.másodikon nemtudom.attól függ hova mentek..mert pl ha fagyi akkor lehet felesbe is de esetleg te is ki tudod fizetni azt a 150ftot:)am amikor már jártok szinte mindíg lehet felezni szerintem:)
2010. júl. 14. 09:13
Szerintem a fiúnak kell fozetnie mindig
2010. júl. 14. 09:29
engem nem nagyon hagy fizetni..és idegesítő:(
2010. júl. 14. 10:04
Kapcsolódó kérdések: