Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi illik, ki fizet? Nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi illik, ki fizet? Nálatok ez hogy műkszik, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha pl 1 fiú meg 1 lány együtt vannak mármint hogy járnak, akkor ha elmennek valahova kinek illik fizetni? Mert ugye régebben mikor a nők nem dolgoztak természetes volt hogy az urak fizettek, de most már igazából mindenki dolgozik. Az addig oké ha pl valaki elhívja a másikat valahova akkor ő fizet. De én pl. 16 éves srác vagyok, és nincs önnáló keresetem, és az anyáméktól kapott zsebpénzből vásárolok stb... perpill ugyan nincs barátnőm de foglalkoztat ez a kérdés h ilyenkor mi van? Nem vagyok igazából anyagias de ha pl 1 csaj kitalálja h ide meg oda mennyünk(persze még véletlenül se felesbe fizesseünk) pl mozi vagy valami drágáb hely akkor első reakcióm az h úgy helyben hagyom h csak nézeget. Szóval az a kérdésem hogy ti hogy vélekedtek a dolgokról.
2010. júl. 14. 02:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
hát ha bunkó vagy akkor nem fizetsz ha pedig kedves akkor fizetsz
2010. júl. 14. 10:36
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem aki nem fizet a barátnője helyett is, annak ne legyen barátnője, mert nagy bunkóság elvárni egy nőtől, hogy fizessen bármit is. Az ilyen srác hogy várhatja el, hogy szeressék a nők? Nekem a nyaralásomat, telefonomat, ruháimat is fizeti a barátom, mert szeret, ezért fel sem merül a pénz kérdés köztünk.
2010. júl. 14. 11:20
 13/28 anonim ***** válasza:

11:20 vagyok, remélem érzed, hogy csak vicceltem :P

az a nő, aki elvárja, hogy fizessenek helyette, egy ribanc

a szüleid pénzét költeni egy lányra nem egészséges dolos, egy dolgozó ember eldöntheti, hogy kire, mire költ, de egy gyerek nem

ez olyan, mintha még egy gyerekről kellene gondoskodni a szüleidnek, ami nem kis anyagi megterhelés és a lánynak is vannak szülei, akik hozzájárulhatnának a lányuk szórakozásához

ha majd lesz önálló kereseted, akkor arra költöd, amire akarod, de addig fogd vissza magad, tényleg ezer értelmesebb dologra költhetnéd azt a pénzt

2010. júl. 14. 11:28
 14/28 anonim ***** válasza:

mi, ha moziba megyünk ő veszi a jegyet, én a popcornt meg ezt azt :) szerintem ez így oké

16/L

2010. júl. 14. 11:37
 15/28 anonim ***** válasza:

Elég furcsán érvelnek egyesek a kérdéssel kapcsolatban: ha a srác nem fizet a nője helyett semmit, akkor bunkó, ha igen, akkor rendes és lehet szeretni.

Ha a csajok nagy része elvárja, hogy a barátja fizessen mindent, akkor ezek a lányok mégis mit adnak hozzá a kapcsolathoz?

Amúgy úgy vélem, hogy egy kapcsolat két egyenrangú félből áll, egyik sem több vagy különb a másiknál, így miért csak az egyik félnek kéne állnia a kiadásokat, míg a másik nem csinál semmit.

2010. júl. 14. 12:03
 16/28 anonim válasza:
Hat sracok, szivas, de elso randin illik fizetni. Felezes nekem mindig kicsit fucsa volt, az inkabb barati. En inkabb vagyok az egyszer te fizetsz, kovetkezo alkalommal meg ragaszkodom hozza hogy visszahivjalak.
2010. júl. 14. 18:33
 17/28 A kérdező kommentje:

hát igen, első alkalommal a srác, és ha nincs több alkalom?? jó most 1-2 ilyet kibír az ember

de a sokadik után már meggondolja h érdemes-e :D

2010. júl. 15. 16:21
 18/28 anonim ***** válasza:

az elsö hozzászolohoz csatlakozok én is:D

igy van !!!

2010. júl. 17. 05:49
 19/28 anonim ***** válasza:

11:20

Az igen:O

Ennyi erővel ha a barátnőm nem vállalja be anál után az orált és nem nyeli le a spermám akkor nem is szeret.

2010. júl. 17. 08:32
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért várják el a nők hogy mindig mi fizessünk.Annyira bírom amikor fizetni kell akkor nem egyenrangúak a nők, amikor meg valami jó dologról van szó egyből egyenrangúak:D
2010. júl. 17. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!