Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy népszerű nagyarcú fiú miért törődik ennyit velem?
Van egy fiú az egyetemen,aki sok lánynak bejön, elég nagy arca van, simán visszaszól a tanároknak is. Sok órűt lelóg. Látszólag beletojik a suliba, mégis neki vannak az egyik legjobb eredményei.
Én egy visszahúzódóbb lány vagy, ez a fiú mégis sokat foglalkozik velem. Mindig fontos neki, h jó legyen a kedvem, fel akar vidítani. Aggódik értem. Segíteni akar, akár olyna szívességeket is felajánl,amit lehetetlen viszonozni. Érdekli, hogy mi van velem, ha vizsgázom,akkor ő is velem együtt izgul és szorít nekem. Mondja, h velem olyan lazán ellehet dumálni és örül, hogy a nagypofájú stílusával együtt is kedvelem, nem vagyok sértődékeny és bírja a humorom. Hogy ez nem egy ilyen felszínes ismertség.

Még nem akarsz.
Aztán majd jön a “de ő annyira más, mint az ilyen típusú férfiak”, majd a kérdés, hogy “megcsalt, kidobott, mit tegyek?”

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!