Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy népszerű nagyarcú fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy népszerű nagyarcú fiú miért törődik ennyit velem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az egyetemen,aki sok lánynak bejön, elég nagy arca van, simán visszaszól a tanároknak is. Sok órűt lelóg. Látszólag beletojik a suliba, mégis neki vannak az egyik legjobb eredményei.

Én egy visszahúzódóbb lány vagy, ez a fiú mégis sokat foglalkozik velem. Mindig fontos neki, h jó legyen a kedvem, fel akar vidítani. Aggódik értem. Segíteni akar, akár olyna szívességeket is felajánl,amit lehetetlen viszonozni. Érdekli, hogy mi van velem, ha vizsgázom,akkor ő is velem együtt izgul és szorít nekem. Mondja, h velem olyan lazán ellehet dumálni és örül, hogy a nagypofájú stílusával együtt is kedvelem, nem vagyok sértődékeny és bírja a humorom. Hogy ez nem egy ilyen felszínes ismertség.

2019. aug. 27. 07:33
1 2
 1/12 Lazy Lover ***** válasza:
71%
Fel akar szedni de bírom hogy ti mindig a s:gg fejekre buktok aztàn megy a rinya hogy minden pasi szemèt
2019. aug. 27. 07:39
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Segítek: be akarja csavarni a lompost. Érzi, hogy pályán van nálad.
2019. aug. 27. 07:49
 3/12 A kérdező kommentje:
De nincsen pályán nálam, én nem akarok tőle semmit
2019. aug. 27. 08:04
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Még nem akarsz.

Aztán majd jön a “de ő annyira más, mint az ilyen típusú férfiak”, majd a kérdés, hogy “megcsalt, kidobott, mit tegyek?”

2019. aug. 27. 08:05
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
#4:😄
2019. aug. 27. 08:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Éppen azért,hogy te nem akarrsz tőle semmit,mert ez neki újdonság.Legyél óvatos,nehogy belezúgjál.Igaz az érzelmeket nem lehet irányitani.
2019. aug. 27. 08:11
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Meg akar dugni -.-"
2019. aug. 27. 08:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Sokan mondják,h ne legyen önbizalom hianyom, de hogy ne legyen ha még itt is mindenki azt írja, h csak meg akar dugni??
2019. aug. 27. 08:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarnál tőle semmit, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést.
2019. aug. 27. 08:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 és ez tényleg így lesz :"D
2019. aug. 27. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!