Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan emberek, akik elsőre gumi nélkül dunak egy idegennel?
A neten ismertem meg. Mi nem taliztunk, mert két hét után elmondtam, hogy szetetne talizni, de ha sor kerül rá, nem szeretne gumit használni. Mondtam neki, hogy bocsi, de én nem dugók első randikon, ráadásul utána is csak gumiban egy jóideig. Lemondtam a randit és el is halt a kapcsolat. Raküldtem a barátnőm,, mert kíváncsi voltam neki mit írt. Egy óra után azt kérdezte tőle, hogy élvezhetlek gumi nélkül. Barátnőm kamuból, hogy igen és megbeszélték a randit. A barátnőm azért még rákérdezett hogy milyen céllal vagy itt. "Komolyat keresek, Te?"
Ez a csávó 27 éves, de én nem hiszem, hogy az ilyen komoly szándékú. A telefonszámát se adta meg, mert majd a randin ráírja a cicicijére, mert állítólag volt, hogy régebben zaklatták, ezért nem ad telszámot. Mi a véleményetek a csávóról és általában a gumi nélküli du. ról ilyen körülmények között? Komolyan vannak ilyen hapsik és nők?
A korom is egy kattintás és a nevemmel annyival sem vagytok előrébb, mint a nememmel/korommal. A nevem amúgy dayqua (Dániel vagyok igazából), így szoktam meg, meg akit érdekel, gondoltam az beszél velem és látja.
33/f
Köszönhetően az óvszergyárak reklámszakemberinek, egyre kevesebb. Ma már az a nézet él, hogy minden vagina rejtett zugaiban ádáz kórokozók lesik az óvatlanul betévedő péniszt, és sorvasztó betegséggel árasztják el. Nos, ez marhaság. Végigdugtam a nem éppen szűzies erényiről elhíresült életemet úgy, hogy egyetlen, pár percig tartó próbálkozáson kívül sohasem használtam óvszert. Itt vagyok, ragyogok! Két enyhe lefolyású gombás betegségen kívül soha semmi bajom nem volt.
60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!