Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan emberek, akik elsőre gumi nélkül dunak egy idegennel?
A neten ismertem meg. Mi nem taliztunk, mert két hét után elmondtam, hogy szetetne talizni, de ha sor kerül rá, nem szeretne gumit használni. Mondtam neki, hogy bocsi, de én nem dugók első randikon, ráadásul utána is csak gumiban egy jóideig. Lemondtam a randit és el is halt a kapcsolat. Raküldtem a barátnőm,, mert kíváncsi voltam neki mit írt. Egy óra után azt kérdezte tőle, hogy élvezhetlek gumi nélkül. Barátnőm kamuból, hogy igen és megbeszélték a randit. A barátnőm azért még rákérdezett hogy milyen céllal vagy itt. "Komolyat keresek, Te?"
Ez a csávó 27 éves, de én nem hiszem, hogy az ilyen komoly szándékú. A telefonszámát se adta meg, mert majd a randin ráírja a cicicijére, mert állítólag volt, hogy régebben zaklatták, ezért nem ad telszámot. Mi a véleményetek a csávóról és általában a gumi nélküli du. ról ilyen körülmények között? Komolyan vannak ilyen hapsik és nők?
Elmennék, ha kérnének, de ilyennel még az életben nem találkoztam, csak itt.
33/f
Nekem is minden párom meglepődött, hogy elküldtem őket tesztelésre szex előtt :D Elég szomorú, hogy sokan ennyire szarnak bele. Aztán az ő hülyeségük miatt majd én kapjak el valamit és legyek esetleg meddő. Az aids esetében is elég gáz, hogy valakinek 10 évig nem jutott eszébe kivizsgáltatni magát.
És ha meglobogtatja neked a full negatívját, ami mondjuk aznapi, akkor már verheti is alád úgy natúrba vagy akkor is még kell a gumi, hogy általa jobban megismerhesd? Csak kérdezem...
33/f
Nagyon sokan.
A férfiak többsége leszärja, ha terhes leszel. A te bajod, kínlódj vele te, hisz egy alkalmi után úgysem éred utól vagy max fizet 18 évig, de más dolga nincs.
De a kérdésed nem az első randiról, hanem az első szexről szól. Az én kérdésem is arra vonatkozik. Szóval. Szerinted is aktuális a szex, partner lobogtatja a friss negatívat. Beteheti a lábát zokni nélkül a házba vagy nem teheti be a lábát, csak zokniban a házba? Elsöntendő kérdés kérdező, igennel vagy nemmel felel rá.
33/f
Sajnos sok ilyen van, meg mert meg akar felelni a ferfinak.
Amugy az tényleg hajmereszto ha egyestesbol lesz gyerek a pasi meg eltűnik. Az abortuszba ne bizzatok! Én nogyogyaszston voltam már szemtanúja annak h a nő abourtuszt akart bele is fért az időbe,de a kórház nem tudott neki idopontott adni mert tele volt a mutos idopontokkal,ugyhogy megszivta hacsak nem fizezett le vkit rohadtul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!