Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet közeledni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet közeledni egy introvertált sráchoz? Mire utalnak ezek a jelek?

Figyelt kérdés

Érdekes "kapcsolatról" van szó. Egy hónapig közös programon voltunk, ott ismerkedtünk meg... de naponta változott a hozzáállása, egyik nap kedvesen mosolygott, másik nap a titkos szeretőm volt, harmadik nap teljesen ignorált, negyedik nap egész nap együtt, legjobb barátokként, mintha semmi se történt volna, ötödik nap egész nap beszólogatott, és ez így ment körbe körbe, egyik nap így, másik nap úgy (észre se vesz, legjobb barátok, egyéjszakás kaland, stb..)

Tudom, hogy introvertált, szeret egyedül lenni, sokszor inkább egyedül ment mindenhova, mindenkit ott hagyva. Nincs szüksége senkire maga körül, egyedül boldog a maga kis világában. Mégis valamilyen módon kifejezte azt, hogy tetszem neki... szemezgetés, folytonos beszólogatás, na meg persze a közös estékkel.... és amióta hazaértünk, napi szinten kommunikálunk neten. Folyamatosan szivecskés smajlikat küld, stb. De csak akkor beszélgetünk, ha én ráirok... ha már én ráirtam, akkor onnantól rendben van.. kommunikatív maximális mértékben, órákat beszélgetünk.. .de magától nem írna rám...

Én pedig össze vagyok zavarodva... akkor most tetszem neki vagy sem? Akar tőlem valamit vagy sem? Nem merek egy az egyben rákérdezni.. félek, hogy azzal elrontanék mindent....

25/N + 25/F

2019. aug. 22. 20:20
 1/3 Izabella220 ***** válasza:
Szerintem ha akarna ettől komolyabbat már lépett volna.Szetintem neki ez kielégíti az igényét ami köztetek van.
2019. aug. 22. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Miféle közös programon? Mi az, hogy titkos szerető? Volt szex? Nem metszem a dolgot. Szerintem nem kellene az introvertált fogalmát keverni a gyerekes, éretlen attitűddel. Lehet, hogy csak én vagyok fonákul bekötve, de ha tetszik egy nő, nem szólogatok be neki. H.ülyegyerekes, éretlen szokás. Nem ettől lesz vonzó a férfi.

Pedig rá kell kérdezni, hiszen, ha magától ennyire suta, hogy nem mondja...bár szerintem rég rossz, ha nőként te pedálozol, hogy most akkor mi zajlik benne. Legyen egy kis büszkeséged. Oh, ez utópia, sok nő szereti, ha libikókára van ültetve. (Személy szerint nekem ez magas, hogy mit élveztek ebben).

2019. aug. 22. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól, hogy introvertált, attól még szórakozik. Semmi érdekes nincs ebben. Lazára vagy neki.
2019. aug. 23. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!