Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan egy világhírű focista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan egy világhírű focista felesége?

Figyelt kérdés
Azt nem árulom el, hogy kié szeretnék lenni, csak azt, hogy kapus. Jó most tudom, hogy jönnek az oltások, meg hogy legyél ribanc...ezek nem érdekelnek, nem ismersz tehát ne ítélkezz! Még csak 16 éves vagyok de már régen eldöntöttem, hogy focista lesz a férjem (nem a VB alatt jött ez a gondolat, hanem már több éve). Hogyan keltsem fel magamra a figyelmet? Milyen szakmák által találkozhatok a focistákkal? Pl.:sportriporter vagy inkább modell? vagy amikor a kluboknál vannak azok a nők azok ott mit dolgoznak?? Ötleteket várok...milyen legyen a külsőm, belsőm, gondolkodásom?
2010. júl. 13. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

gyere pilótának, vagy menj sztyuárdesznek :)

amúgy nem sugárzik a focistákból az értelem, ahogy már előttünk írta vki ,de ha ilyen álmaid vannak, akkor tényleg meg lehet valósítani a két szakma közül vmelyikkel :D

2010. júl. 13. 18:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Buffon? Robert Green? Mond már el! :D
2010. aug. 29. 21:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Jóh annyira végülis nem világhírű de a VB-n felfigyeltek rá néha azért mert nem tudott olyan gólokat kivédeni, amiket kilehetett volna, néha meg azért mert nagyon szépen védett. Az uruguay-i válogatott kapusa: Fernando Muslera <3
2010. aug. 30. 08:18
 14/15 anonim válasza:
Casillasnak a felesége sportriporter.
2010. okt. 11. 21:57
 15/15 BrekiX válasza:
Na kérdező,sikerült? ;D
2016. aug. 23. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!