Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek bejön a csajoknak ha technikás focista vagy, nem is rossz helyen?
Nem izgat, ha egy fiú focizik. Pláne, ha profi, mert abból következik,hogy nincs sok szabadideje.
21/L (remélem ez kellően jó érv)
A többségnek igen, de ne általánosíts. Az előttem lévő jól írta. Jó dolog focista barátnőnek, vagy feleségnek lenni, de az a rengeteg edzés, meg utazás, a vele járó stressz, ami néha a magánéletre is kihat, nem túl jó. Persze azok, akik a pénzre mennek, meg az ilyen "sztár" fiúkra, nagyon tudják értékelni. :) Csak nem biztos, hogy őszinték azok az érzelmek...
18/L
hehe.:)
Azok már inkább a világklasszisok, vagy minimum hírességek.:) Olyan szintre lehetetlen eljutnom, mert sok gyakorlás árán talán sikerülne, de protekcióm sincs ahhoz.. de őszintén megmondva, nem is szeretném.
A kérdésem talán félreérthető volt akkor.. nem híresség, hanem max NB2-NB3ban lenni már nem számítana menőnek?
Szia!
Abszolút semmilyen szinten nem érdekel, engem legalábbis, de az ismerőseimet se:)
Max. annyira, hogy amikor meccsek vannak a tv-ben, vagy döntő, stb. akkor ne csak azt kelljen nézni a párom mellett..unalmas 2-3 napig CSAK focit nézni (ismerek ilyen emberkéket, sőt olyat is, aki ki se teszi a lábát a lakásból addig). Lehessen attól még elmenni sétálni, koncertre, vagy csak otthon beszélgetni, kártyázni, stb.
Egyszóval ha ismerkedés közbe benyögnéd nekem, hogy focista vagy, nagyjából annyira izgatna fel, mintha azt mondanád, hogy sárga bögréből szereted inni a kávét reggelente.
Egy jótanács: ez csak azokat a csajokat izgatja fel, akik fel akarnak vágni veled a barátnőik előtt, vagy a pénzedre hajtanak, egyszóval személyiség nélkül rendelkező (ámde annál profibb az emberek kihasználásában) plázacicák.
(esetleg fociőrült csaj, de vele úgyis jól ki fogsz jönni:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!