Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mennyire jön be ez a test?
Ez már nekem túl sok, a kevesebb izomzatot jobban szeretem.
A kitartásod az 10-es, ha nem kokszolod magad.
objektiven, a teste jó. talán egyeseknek már a túl izmos kategória, de nekem nem ez a bajom vele, hanem a proli tetoválások, amiből nekem az jön le, hogy semmi közös nem lenne bennünk ezzel a pasassal, és nem lehet túl okos se. a test sportos (ez ugye ízlés kérdése, nekem pl a hosszú hajú, kicsit mackós/átlagos/enyhén sportos/akár kigyúrt metálos srácok a zsánereim; ebből látható, hogy nekem inkább a közös érdeklődés, személyiség, külsőre arc/haj a lényeg.) ennek a pasinak a teste kidolgozott, de pl a strandon sem néznék rá kétszer.
pontozni felesleges.
#3. Szerinted ilyen fiatalon ilyen fizikum elérhető kox nélkül ? :) Ettől függetlenül ott a munka és a kitartás mögötte, de hogy koxol, azt veheted készpénznek.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!