Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménnyetek egy olyan középkorú férfiről, akinek jó, magas pozíciójú állása van (átlagos fizetéssel), mégis hagyja hogy egy 15 évvel fiatalabb egyetemista nő fizesse a kávéját? Mi több, a végén még azt is megkérdezi, hogy "nem volt drága? "
Ja, mondjuk a zárókérdés elég pranyó a palitól.
De legalább tudja a nő hogy ez volt az utolsó hogy fizetett neki bármit is.
Visszakérdezném: Összeszedted magad?
III.Edricus Anxious legutóbbi hozzászólásaival nagyjából egyetértek. Igazából az, hogy a férfi fizessen egy idióta konzervatív hozzáállás, valójában semmi nem indokolja, hogy így legyen. Mint ahogy a nőktől sem várható el, hogy egyedül intézzék a házimunkát, vagy hogy ne vegyenek részt a politikában, ugyanígy a férfiakkal kapcsolatos elvárások esetén is illene átlépni a 21. századba.
Persze, értem én, hogy illemszabály így meg úgy, de annak idején illetlen volt házasságon kívül SZÜLETNI (tehát a születendő gyereket is kinézték) és fattyaknak nevezték őket. Ezek után mi értelme ragaszkodni a régmúlthoz és a konzervatív illemszabályokhoz?
ha egy középkorú pasi fiatal, egyetemista pipit akar, akkor legalább azt a rohadt kávét fizesse ki.
Kíváncsi lennék, hogy a csaj elment-e ezek után még egy randira.
Miért kellett hozzátenni, hogy magas pozíciójú állása van, amikor átlagos a fizetése? Ezzel nem lesz súlyosabb az eset.
Nem tudom, én nő vagyok, de nem érzem gáznak, hogy egy kávét ki kellett fizetni a lánynak.
Köszönöm eddig a reakciókat.
Pár dolgot akkor szeretnék kiemelni/megismételni/pontosítani.
1. elsősorban nem a fizetés a lényeg, hanem az utolsó kérdés.
2. magas pozíció = társadalmi felelősséggel és presztízzsel járó, elvileg mintaszolgáltató (társadalomformáló) állás
Mi több, a végén még azt is megkérdezi, hogy "nem volt drága? "
Ez gúny volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!