Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleménnyetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleménnyetek egy olyan középkorú férfiről, akinek jó, magas pozíciójú állása van (átlagos fizetéssel), mégis hagyja hogy egy 15 évvel fiatalabb egyetemista nő fizesse a kávéját? Mi több, a végén még azt is megkérdezi, hogy "nem volt drága? "

Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 13:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%
Nem teljesen ideillő a példa.... Anno középiskolában reggel vagy órák után hazafelé mindig együtt mentünk osztálytársammal és közben beszaladtam a boltba csokit, üdítőt venni. Osztálytársam nem vett soha semmit magának, esetleg nagy néha valami csokit, de nem azért mert csóró volt, hanem inkább spórolósabb volt az átlagnál. Aztán nálam alap volt hogy ha már jön velem és jóban is vagyunk, ugyanúgy veszek neki is olyan csokit amit magamnak. Pár alkalom után már megjegyezte hogy hülye vagyok és miért költök. Viszont ő nem vette vissza soha, de nem hánytam fel. Nyilván randin férfinál elég ócska jellemre vall, ha a nővel fitettet egy ilyen piti összeget. A mai világban már nem lep meg az ilyesmi.
2019. aug. 19. 14:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja, mondjuk a zárókérdés elég pranyó a palitól.

De legalább tudja a nő hogy ez volt az utolsó hogy fizetett neki bármit is.

Visszakérdezném: Összeszedted magad?

2019. aug. 19. 14:18
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

III.Edricus Anxious legutóbbi hozzászólásaival nagyjából egyetértek. Igazából az, hogy a férfi fizessen egy idióta konzervatív hozzáállás, valójában semmi nem indokolja, hogy így legyen. Mint ahogy a nőktől sem várható el, hogy egyedül intézzék a házimunkát, vagy hogy ne vegyenek részt a politikában, ugyanígy a férfiakkal kapcsolatos elvárások esetén is illene átlépni a 21. századba.

Persze, értem én, hogy illemszabály így meg úgy, de annak idején illetlen volt házasságon kívül SZÜLETNI (tehát a születendő gyereket is kinézték) és fattyaknak nevezték őket. Ezek után mi értelme ragaszkodni a régmúlthoz és a konzervatív illemszabályokhoz?

2019. aug. 19. 14:21
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

ha egy középkorú pasi fiatal, egyetemista pipit akar, akkor legalább azt a rohadt kávét fizesse ki.

Kíváncsi lennék, hogy a csaj elment-e ezek után még egy randira.

2019. aug. 19. 14:29
 25/28 anonim ***** válasza:
75%

Miért kellett hozzátenni, hogy magas pozíciójú állása van, amikor átlagos a fizetése? Ezzel nem lesz súlyosabb az eset.

Nem tudom, én nő vagyok, de nem érzem gáznak, hogy egy kávét ki kellett fizetni a lánynak.

2019. aug. 19. 14:38
 26/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm eddig a reakciókat.

Pár dolgot akkor szeretnék kiemelni/megismételni/pontosítani.

1. elsősorban nem a fizetés a lényeg, hanem az utolsó kérdés.

2. magas pozíció = társadalmi felelősséggel és presztízzsel járó, elvileg mintaszolgáltató (társadalomformáló) állás

2019. aug. 19. 14:46
 27/28 anonim ***** válasza:

Mi több, a végén még azt is megkérdezi, hogy "nem volt drága? "

Ez gúny volt.

2019. okt. 29. 11:57
 28/28 anonim ***** válasza:
igaza van
2019. okt. 29. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!