Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elsőre nincs meg a "szikra", még megjöhet később? Tapasztalatok?
Randiztunk párszor egy lánnyal. (Évfolyamtársam)
Eljutottunk a hevesebb csókolózás+tapizásig de ott kicsit félszegebb lett, majd később elmondta, hogy tetszem neki és megvan a vágy is, de nem érzi a "szikrát", azt az intenzív lelkesedést, amit szokott egy kapcsolat elején és fél, hogy nem tudná megfelelően átélni ha így lenne köztünk több is. Erre én is mondtam, hogy így ne erőltessük a dolgot.
Jól elvagyunk ketten, fogunk még találkozni, ide-oda menni. Ha akkor jól érezzük magunkat vajon még kialakulhat benne a szikra, vagy ha elsőre nincs meg akkor nem lesz soha? Nem annyira rég (pár hónap) szakítottak a hosszú kapcsolatával és máig beszélgetnek, ha azt jobban feldolgozza, vajon változhat a dolog?
22/F+L

Pusztán a kérdésre az lenne a válaszom, hogy igen, megjöhet idővel.
A kifejtés alapján azonban másképp gondolom... mert ha a testi kontaktus nem hozza ki a bizsergést, akkor az veszett fejsze nyele. Lehet belőle kihozni "elvagyunk" kapcsolatot, de ennyi...

Köszönöm.
Tudom, hogy a "szikra" alapvetően a szexuális vonzalmat jelenti, az azért van köztünk. Érezhetően felizgult amikor pl a nyakát csókolgattam és még elég visszafogottak voltunk. Saját megfogalmazásában a szikra ahhoz kell, hogy "nagyon az életében akarja tudni az adott embert." Nem tudta elmondani hogy ez testi-lelki, külső-belső, csak jön. Én ezt sosem éreztem, nálam mindig fokozatosan, a másik embert megismerve alakult ki a szerelem és bizsergés.

Ha ilyeneket mond egy nő az semmi jót nem jelent, szerintem nem is nagyon jössz be neki, csak nem akart megsérteni.
Szerintem jobb ha más után nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!