Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem, s látásból ismerjük egymást, de interneten tartjuk a kapcsolatot. Na és valamelyik nap láttam őt az egyik metró aluljáróban ahol egyik barátnmőjével beszélgetett, s pont előtte mentem el, s egymás szemébe néztünk. Én azért nem köszöntem neki mert le voltam döbbenve hogy előszőr látom pont ugyanabban a cuccban mint ahogyan a képein is fenn van. Ő se köszönt nem tom miért, lehet hogy nem ismert meg, vagy azt várta hogy én köszönjek? (Csak mert mondom mikor elmentem előtte addig végig egymást néztük). Na és most el akarom hívni randira, de nem tudom hogy ez amiről meséltem az előbb, ez előny vagy hátrány?2008. nov. 14. 20:50
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy előny.
Beszéld meg vele Interneten, hogy láttad, és hogy ledöbbentél tőle.
Kérdezd meg, tényleg ő volt-e... majd később, hogy szeretne-e veled találkozni.
2/3 anonim válasza:
khm...khm...
Bocsika, de nagy bunkóság volt nem köszöni...szerintem le is írt.
Úgyhogy kezd úgy a levelet, hogy "Bocsi, hogy a múltkor nem köszöntem, de szóhoz se jutottam, olyan gyönyörű voltál" :D
3/3 anonim válasza:
Hát igen télleg köszönni kellett volna. Tudni illik a fiúnak kell előre köszönni. És szerintem is kezd valami ilyesmivel hogy "Olyan gyönyörű voltál hogy leesett az állam és csak álltam" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!