Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kor fölött ciki egy fogszabályozó egy fiúnak/férfinak?
Figyelt kérdés
Elmennél vele randira?2019. aug. 13. 20:53
1/10 anonim válasza:
Elmennék veled randira, igen. No para
2/10 anonim válasza:
Papíron elmennének veled, de a gyakorlatban mindig van valami kifogás :D
3/10 anonim válasza:
Szubjektív véleményemért miért kell lepontozni? Sumákok!
4/10 anonim válasza:
Adok egy pluszt, a pontozások hektikusak ezen az oldalon. Általában katonás lepontozás jár mindenért :D
5/10 anonim válasza:
Néhányan ebből űznek sportot, komolyan már...
6/10 anonim válasza:
Mondjuk az brutális amikor 1-1 kérdés alatt szép sorban megjelennek a nullák.
Vagy amikor mindenki szubjektívet ír, de sima "szimpátia" alapján kapják a nullát páran (főleg én).
7/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is brutálisan, hogy a kérdésem alatt egy csomó válasz, de a kérdésre senki nem válaszolt😂
Én nem pontoztam le senkit 😏
2019. aug. 14. 06:34
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki soha.
Én randiznék fogszabis fiúval, mert nekem is van (21 vagyok).
9/10 anonim válasza:
Ha a többség szerint ciki, inkább nem csináltatod meg a fogaidat, vállalva egy csomó későbbi szövődményt?
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki a fogszabályzó. (nekem is volt, nem éreztem gáznak, voltak akik poénkodtak vele, de szerintem nem állt rosszul). Sőt, szexi is tud lenni. Vagy legalábbis mindenképpen jobban néz ki mint az össze-vissza álló fogak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!