Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez ciki? Vagy gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez ciki? Vagy gáz?

Figyelt kérdés

3 hete beszélgetek egy lánnyal , megbeszéltük hogy eljön hozzám legelső alkalommal. Itt is alszik. A többi részlet kérdés. szüleim csak annyit mondtak, hogy még nem is találkoztunk egymással, de márnitt alszik.. gáz ez vagy sem? Tapló válaszok nem érdekelnek

.

2019. aug. 1. 07:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon gyors, gáznak nem gáz.

Én előszőr csak találkoznék párszor, hogy jobban megismerjem és kiderüljön tényleg az-e akinek eddig írásban muttata magát vagy a képeken.

2019. aug. 1. 08:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Tul gyors. Vigyázz nehogy kamuzzon.
2019. aug. 1. 08:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bizonyos szempontból igaza van a szüleidnek...
2019. aug. 1. 08:26
 4/17 anonim válasza:
100%
Képet láttál róla? A hangját hallottad már?
2019. aug. 1. 08:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
2# vagyok. Azt mondom mégis hogy gáz.
2019. aug. 1. 08:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem se szimpatikus. Az,hogy beszélgettek még nem biztos,hogy ebből kapcsolat is lesz, az első találkozás mindenképpen döntő.

Ha működik rendben, de ha nem, vagy nem mindkettőtök részéről, akkor mit tesztek, menjen haza, vagy maradjon úgy,hogy egy légtérben leszel olyannal akit soha többet nem szeretnél látni?

Akkora a távolság?De bármekkora, akkor is megoldható az első személyes találkozás máshol, pl. középúton.

Nem vagyok konzervatív, de első alkalommal ne maradjon ott éjszakára egy csaj idegen pasi lakásán.

2019. aug. 1. 08:39
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy már másabb ha ő csak kijelenti, hogy arra kellek neki? Mert van némi jel erre. Viszont a szuleimnek meg nyilván nem fogok erről kitálalni.. a csaj meg miért utasítanám vissza..
2019. aug. 1. 08:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Úgy másabb. De mindenestre furcsa
2019. aug. 1. 08:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Gáz. Egy igen ledér leányt felvenni megkúrni anyádék lakásába durva. Akkor már inkább vegyetek ki pár órára valami szobát.
2019. aug. 1. 08:56
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem anyámék lakása.. egyelőre még velük élek.. gyerekkorom óta.
2019. aug. 1. 09:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!