Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ciki? Vagy gáz?
3 hete beszélgetek egy lánnyal , megbeszéltük hogy eljön hozzám legelső alkalommal. Itt is alszik. A többi részlet kérdés. szüleim csak annyit mondtak, hogy még nem is találkoztunk egymással, de márnitt alszik.. gáz ez vagy sem? Tapló válaszok nem érdekelnek
.
Hát nagyon gyors, gáznak nem gáz.
Én előszőr csak találkoznék párszor, hogy jobban megismerjem és kiderüljön tényleg az-e akinek eddig írásban muttata magát vagy a képeken.
Ez nekem se szimpatikus. Az,hogy beszélgettek még nem biztos,hogy ebből kapcsolat is lesz, az első találkozás mindenképpen döntő.
Ha működik rendben, de ha nem, vagy nem mindkettőtök részéről, akkor mit tesztek, menjen haza, vagy maradjon úgy,hogy egy légtérben leszel olyannal akit soha többet nem szeretnél látni?
Akkora a távolság?De bármekkora, akkor is megoldható az első személyes találkozás máshol, pl. középúton.
Nem vagyok konzervatív, de első alkalommal ne maradjon ott éjszakára egy csaj idegen pasi lakásán.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!