Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti milyen végzettségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti milyen végzettségű partnernek örülnétek a legjobban?

Figyelt kérdés

Tudom , nem az számit, stb. De milyen szakma vagy végzettség ami vonzó számotokra. Amire azt mondanátok ismerkedésnél, hú tök jó hogy az a szakmád!

Lehet fizikai szakma vagy felsőfokú iskola.

( esetleg azt is irjátok meg hogy mekkora jövedelem az elvárt 8 órára számitva ) De a fő kérdés a fontosabb!

2019. aug. 12. 17:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
27%

Én a "barátnőimet" már rég hanyagolom, torkig vagyok velük, hogy elvégeztek valami szupcsi diplomát, és közben olyan buták szegények mint a föld, egyik nem tudja, hogy melyik kontinensen van Peru, a másik valami aurasimogató varázslóhoz jár orvos helyett, a harmadik szerint nem létezik a világűr, stb. Rémes...

A párom és az ő baráti társasága (99%-ban szakmunkás végzettségűek) meg totál értelmesek, velük összeülünk, és lehet velük dumálni filozófiáról, vallásokról, történelemről, művészetekről, bármiről. Igaz, múzeumba még csoportosan nem mentünk. :)

2019. aug. 13. 09:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok, én pont, hogy írtam, a férjem programozó (IT terület, ugye, de ez azért elég sokat lefed), és hogy szakmunkások tekintetében sem lennék nagyon kizáró.

Viszont nem mindegy, milyen az a szakmunkás. Ahol lakom, akármelyik irányba elindulok, 500 méteres körzetben legalább két, de inkább három építkezés zajlik éppen. A velünk szemben fekvő telken, konkrétan most is az ablakom előtt lengedezik egy daru. Na, egy ilyen környezetben elég sok építőmunkással hoz össze a sors, és bizony, ők hozzák a sztereotípiákat. Nem mindegy, hogy a szakmunkás tényleg valami szakmának az ismerője, tanulni kellett ahhoz, hogy elsajátítsa (akár villanyszerelő, autóiparban dolgozó, akármi), vagy csak beállt talicskát tologatni, mert egyébként nem kapja meg a munkanélkülit.

Senki sem állítja, hogy az egyetemi diplomával egyenesen arányos az intelligencia, ezért hangsúlyoztam én is az eredeti válaszomban, hogy olyan diplomát tartok kívánatosnak, amit nem tudsz megszerezni egy maréknyi lepkeagy színvonalával.

2019. aug. 14. 07:53
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, az ilyen talicskázós segédmunkások általában nem agysebészek... :D De itt látszik, ők még egy normális tisztességes szakmát se végeztek el...

2019. aug. 14. 08:47
 24/25 anonim ***** válasza:
32%

#21 Ha te diplomával a szakmunkások filozófiai szintjén vagy, akkor megtaláltad a számításodat és minden jól megy neked. Tudom, hogy sok embert érdekel a filozófia, de amíg nem olvasta magukat a műveket, csak néhány cikket meg esetleg egy, mindenki számára érthető, populáris filozófia könyvet, addig nincs miről beszélni velük. Ugyanis fogalmuk sincs arról, amiről beszélnek. De most te erre azt fogod mondani hogy minden szakmunkás Arisztotelészt olvas az ebédszünetben, így inkább berekeszteném ezt az offolást.

U.i.Sajnálom, ha a barátnőid ostobák, én sosem barátkoztam ostoba emberekkel, de ugye mindenki olyanokkal barátkozik akikkel megtalálja a közös hangot.

2019. aug. 14. 10:06
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Neked mi a problémád? Honnan szedsz ilyen marhaságokat?

1. Sehol nem állítottam, hogy minden szakmunkás ilyen vagy olyan. Azt írtam, hogy az én környezetemben ilyenek. Idéznéd, hogy hol vontam le általános, mindenkire érvényes következtetéseket a 21-es válaszomban? Mert én most direkt visszaolvastam, de csak azt találom, ahol a környezetemben élőkről írtam, de persze lehet, hogy te látsz valamit, amit én nem.

2. Az ilyen sznobság nálam körülbelül a butaság szintjén van... :)

3. A filozófia több, mint hogy olvass el x könyvet és mondd el, mit láttál benne. :D

4. Örülök, hogy a jövőbe látsz.

5. Nem tűnt fel az idézőjel a "barátnőim" szó körül? :) Nem véletlenül írtam ám így, azt hittem, érthető, pláne az ilyen magasan kvalifikált emberek számára. :D

6. Nyilván velük barátkozok, miután leírtam, hogy nem teszem. F//k logic.

:D

2019. aug. 14. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!