Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdeztem tart - e a randitól, szerintetek?
Hagyd a csudába. Akivel két hát (2 7 :D ) alatt nem jön össze találkozó, azzal
-nem is fog,
-még ha össze is jön, kapcsolatot hogy fog működtetni ezzel a tempóval?
Mi 4 hónapig beszélgettünk tali előtt a neten.
De amúgy nem azt kéne megkérdezni hogy akar e egyáltalán valamit?
Nehéz elhinni, hogy 2 hétig folyamatosan melózik és nem ér rá. Aki tényleg akar látni, az megoldja. Én hanyagolnám a továbbiakban.
Amúgy jártam hasonlóan, mondjuk ott egyszer sikerült találkozni, utána viszont mindig borzasztóan elfoglalt volt (és persze mindig fáradt) :D. November elején elmentünk sörözni, akkor panaszkodott, milyen elfoglalt, majd december elején rendeződik a helyzet. Nem rendeződött :D, de én birkatürelemmel vártam. Egyszer megkérdeztem, hogy lenne-e kedve egy vasárnapi délután sétálni menni (akkor már azért az emberek nagy része ráér...), mondta oké, majd meglátja. Vasárnap reggel viszont írt, hogy mégsem jó, mert hétfőre csomó mindent meg kell csinálnia melóval kapcsolatban. Én ezután nem nagyon írtam neki, gondoltam hagyom, ő viszont továbbra is lelkesen írogatott. Végül amikor már december közepén is nyavalygott mennyi dolga van, lekoptattam. Ő meg persze sajnálkozott, hogy jajj, pedig december 20 után már lenne ideje :D, mondom az jó, én megyek haza ünnepekre, nem várok senkire. Azóta nem szrakodok ennyit senkivel, az ilyennek vagy nem lenne ideje rám, vagy tényleg csak szórakozik a párja mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!