Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már ugy hogy első randitol kezdve mindent felesbe fizettek? Mi lesz ebből igy?
A mostanibarátommal igy alakult.
Valojában mivel nálam vagyunk igy én rá is fizetek, mert nálam fürdik alszik eszik, azon kivul hogy néha belead a kajába, semmit nem fizet.
És komoly kapcsolatot akar, de ugy hogy ha gyerekeink is lennének is bele kéne adnom az összes fizum, mig ő csak a pénze harmadát mert haromszor annyit keres mint én, a fizuja tobbi része megtakaritasba megy a házuk felujitasai miatt es a csaladjara (tesoinak ajandekok, stb)
Mikozben nekem 100%ot bele kene adnom a közösbe. Ha meg gyerekunk lenne a gyedet is ő kapná.
Ez normalis?
Ez is és kb minden más megegyezés kérdése egy kapcsolatban.
Ha neked nem tetszik hozd fel a témát.
Tudom ez kellemetlen. De szükséges.
Bár személyes véleményem szerint nem akarja ő ezt annyira komolyan venni. ( Az se jó ha mindent majdnem csak az egyik fél fizet, de olyan gyerek esetén már nem nagyon tud játszani az én és a te fizud kategória. )
Állandoan azt erőlteti hogy mindent közösen fizessünk.
Es ha probálom vele megbeszélni, akkor azt hiszi ő most is mindent felez.
Mert szerinte én is lakhatnék naluk es akkor nem megy kétfelé pl a fűtes lakber. Amig nem élek vele addig ne is várjak mást szerinte
Flegma válasz a részéről. Ezzel szerintem nem sokat tudsz kezdeni.
Feleségem is hasonló volt korábban. (Előttem) Majd előbb utóbb belátod hogy az ilyet nem kell erőltetni és onnan kezdve jobb lesz neked. (Mással )
Nekem eleve ez a fillérbaszóskodás kizáró ok egy kapcsolatban. Számolgatná a franc hogy ki mennyit költ a másikra... Az meg hogy most egy ezressel több a számla mert éppen 2szer megfürdik nálam hát istenem..
Arról, hogy háromszor annyit keres meg annyit, hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa. Ha te kevesled amit keresel akkor tessék másik munkát keresni..
Nekem mindig alap dolog volt minden párkapcsolatomban, hogy fizetem a részem. Akkor is amikor alja diákmelókból éltem egyetem mellett. Ha nem is úgy, hogy kiszámolgattuk mindennek a felét, de legalább úgy, hogy ha múltkor ő fizetett, akkor most felajánlom, hogy fizetek én. Felnőtt emberek vagyunk, ne kelljen már pénzen hisztizni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!