Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már ugy hogy első randitol kezdve mindent felesbe fizettek? Mi lesz ebből igy?
A mostanibarátommal igy alakult.
Valojában mivel nálam vagyunk igy én rá is fizetek, mert nálam fürdik alszik eszik, azon kivul hogy néha belead a kajába, semmit nem fizet.
És komoly kapcsolatot akar, de ugy hogy ha gyerekeink is lennének is bele kéne adnom az összes fizum, mig ő csak a pénze harmadát mert haromszor annyit keres mint én, a fizuja tobbi része megtakaritasba megy a házuk felujitasai miatt es a csaladjara (tesoinak ajandekok, stb)
Mikozben nekem 100%ot bele kene adnom a közösbe. Ha meg gyerekunk lenne a gyedet is ő kapná.
Ez normalis?
A gyedről:
Mivel ő többet keres ezért a gyerekek után ő igényelné igy a magasabb gyedet munka mellett.
Ez ugy néz ki a családokban hogy anyukának leteszi az asztalra vagy mindenre mindig kérni kell, mig dolgozik, hogy tudjak pelenkát venni?
Rengeteg családban az apa kapja a gyedet mert ugy magasabb mert az apák keresnek ott jobban.
21: Nálunk minden megy a közösbe, nincs én pénzem, te pénzed, így teljesen mindegy, ki kapja. Az a fontos, hogy több jut egy hónapra.
Eszembe nem jutna pitizni 500 ft-okert. Van mindkettőnknek bankkártya, lapunk sms-t, beosztjuk. Amúgy is együtt járunk vásárolni.
Annyi kp van otthon, hogy legyen mihez nyúlni, mindketten veszünk ki, ha kell.
Nincs belőle balhé, nagyon hasonlóan gondolkodunk a pénzről.
Húgom jött össze egy hasonlóan gondolkodó pasival. Amíg ő túlórázik hétvégén, hogy tudjon félre tenni az esküvőre, addig a vőlegénye koncertre jár meg strandra. Mindent felesben fizetnek.
Közben állandóan áll a bál, hogy keveset vannak együtt.
Hat valaszt nem fogunk kapni mert:
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!