Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jártatok már ugy hogy első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már ugy hogy első randitol kezdve mindent felesbe fizettek? Mi lesz ebből igy?

Figyelt kérdés

A mostanibarátommal igy alakult.

Valojában mivel nálam vagyunk igy én rá is fizetek, mert nálam fürdik alszik eszik, azon kivul hogy néha belead a kajába, semmit nem fizet.

És komoly kapcsolatot akar, de ugy hogy ha gyerekeink is lennének is bele kéne adnom az összes fizum, mig ő csak a pénze harmadát mert haromszor annyit keres mint én, a fizuja tobbi része megtakaritasba megy a házuk felujitasai miatt es a csaladjara (tesoinak ajandekok, stb)

Mikozben nekem 100%ot bele kene adnom a közösbe. Ha meg gyerekunk lenne a gyedet is ő kapná.

Ez normalis?

2018. dec. 4. 07:58
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

A gyedről:

Mivel ő többet keres ezért a gyerekek után ő igényelné igy a magasabb gyedet munka mellett.

Ez ugy néz ki a családokban hogy anyukának leteszi az asztalra vagy mindenre mindig kérni kell, mig dolgozik, hogy tudjak pelenkát venni?

Rengeteg családban az apa kapja a gyedet mert ugy magasabb mert az apák keresnek ott jobban.

2018. dec. 5. 06:48
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

21: Nálunk minden megy a közösbe, nincs én pénzem, te pénzed, így teljesen mindegy, ki kapja. Az a fontos, hogy több jut egy hónapra.

Eszembe nem jutna pitizni 500 ft-okert. Van mindkettőnknek bankkártya, lapunk sms-t, beosztjuk. Amúgy is együtt járunk vásárolni.

Annyi kp van otthon, hogy legyen mihez nyúlni, mindketten veszünk ki, ha kell.

Nincs belőle balhé, nagyon hasonlóan gondolkodunk a pénzről.

Húgom jött össze egy hasonlóan gondolkodó pasival. Amíg ő túlórázik hétvégén, hogy tudjon félre tenni az esküvőre, addig a vőlegénye koncertre jár meg strandra. Mindent felesben fizetnek.

Közben állandóan áll a bál, hogy keveset vannak együtt.

2018. dec. 5. 07:12
 23/26 anonim ***** válasza:
70%
Ha ilyen faszival gyerekvállalásra gondolsz, akkor megérdemled a sorsodat.
2018. dec. 5. 09:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek kérdező?
2023. máj. 3. 05:34
 25/26 anonim ***** válasza:
En is kerdezni akartam. Remelem jol dontott a kerdezo!! ♥️ (es otthagyta azt a gyokeret remelem)
2023. máj. 4. 20:18
 26/26 anonim ***** válasza:

Hat valaszt nem fogunk kapni mert:

A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!

2023. máj. 4. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!