Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak fontos a magasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak fontos a magasság, de az miért nem érdeklo őket, hogy a pasi erős legyen?

Figyelt kérdés
Magasságban mérik a férfiasságot.Szerintem célszerűbb lenne erőben mérni.

2019. aug. 10. 14:49
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem feleslegesen.Már biztonságban vagyok
2019. aug. 11. 11:48
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

"A térdem már szétment.Szalagszakadás nem tudott megállítani"

Idiótának tetszik lenni? Azt nem igazán szeretik a nők.

2019. aug. 11. 12:13
 23/33 he84 ***** válasza:
100%
Hát igen, egyre esélyesebb, hogy sajnos idióta,... Nem hallgat semmilyen javaslatra és mániákusan fél, szinte már üldözési mániája van, hogy mindenki őt akarja megverni,... Csak izom és anélkül ha más alig van, vagy nincs, az szinte senkit nem érdekel. Én segítettem jó ideig jó szándékkal, kedvesen is, de ez már nekem is sok. Egyszerűen egy buta, felszínes, szűklátókörű, mániákus, szerencsétlen. Itt visszaább a korábbi válaszomban linkeltem is, hogy hol kezdte az egészet ehhez hasonlóan egy másik kérdésénél, amit itt folytat már nagyon értelmetlenül. Szánalmas.
2019. aug. 11. 15:04
 24/33 he84 ***** válasza:
100%
És csak mert valakit anno bántottak a suliban, nem azt jelenti, hogy egész életében bántani fogják ok nélkül és éretlenül, mint ahogy anno a suliban. Később csak akkor és olyanok bánthatják az embert általában, akiknél komolyabb okokkal azt kiprovokálja valaki. De nem ilyenekkel, mert nem egy hú de magas stb. Ez már baromság és túlzás.
2019. aug. 11. 15:07
 25/33 A kérdező kommentje:

Nem akarom újra átélni azt.Nem akarok újra félelemben élni,ahogy a középiskolában volt.

Itt van pl ez a kérdés,az ember retteg a szomszédaitól

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..

Ha gyenge vagyok,akár én is kerülhetek ilyen helyzetbe

2019. aug. 11. 15:22
 26/33 A kérdező kommentje:

Én azt akarom,hogy a lányok elismerjenek,hogy férfi vagyok és én vagyok az alfahím,mert mindent megtettem azért,hogy én legyek a legerősebb.Semmi más nem érdekel,csak az hogy erős legyek.

De nem fognak rám férfinek tekinteni ha ilyen alacsony vagyok.

2019. aug. 11. 18:10
 27/33 anonim ***** válasza:
84%

Nem a magasságoddal van a probléma. Sokkal inkább fejben az írásod alapján.

(Feltételezem troll)

2019. aug. 12. 04:02
 28/33 A kérdező kommentje:
Gyűlölöm amikor beírja valaki a kérdés alá hogY troll.Az ilyet MINDIG lepontozom
2019. aug. 12. 13:26
 29/33 he84 ***** válasza:
100%
Értelmileg és hozzáállásilag akkor is baj van veled,... Már mindent elmondtunk érthetően, de fel nem fogod és csak a saját hülyeségedhez ragaszkodsz, amivel nem érdz el semmi jót, inkább csak rosszabb leszel. Ennyi, én tényleg feladtam nálad most már!
2019. aug. 13. 20:50
 30/33 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek,hogy elismerjék a férfiasságom?
2019. aug. 14. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!