Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fogjuk húzni? (részletek lent)
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerem. 2 napja elcsattant az első csók. mint kiderült 3 hétig nem fogom látni... a lány mindig megmondja ha van valami baja, de mostanában egy kicsit érdekesen viselkedik... és nem mondd semmit. ki fogjuk húzni 3 hétig telefonon élve??? :S én szeretem őt... és úgy érzem ő is engem. én 15 éves fiú vagyok a lány is 15.2010. júl. 12. 15:44
11/14 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Úgyis szakítani fogtok. Most komolyan mit gondol a sok 15 éves barom, hogy majd akkor találják meg álmaik partnerét? Menjetek inkább biciklizni...
12/14 anonim válasza:
Amikor 8 hónappal ezelőtt megismertem a barátnőmet,az első beszélgetéstől kezdve 3hónapig nem is találkoztunk:( kibirtam ő is kibirta. Ti is probáljátok ki birni. Persze ehhez erős szerelemre van szükség :)
13/14 anonim válasza:
Mi is távkapcsolatban vagyunk a barátommal, és mi is hetente egyszer találkozunk :( és nálunk is volt már olyan hogy nem tudtunk találkozni 2-3 hétig a munkája miatt...van ilyen...de sztm nem lesz semmi baj. A lényeg hogy bízzatok egymásban, ne filózzon egyikőtök se azon h vajon kibírjuk-e majd...:)
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 15:47 es értelem, képzeld, vannak emberek akik 12 évesen találtak valakit, és 70-80 évesek. és képzeld még mindig együtt van vele... ( a biciklizéshez pedig túl meleg van. ) én nem gondolok semmit. nehogy azt hidd hogy én minden oldalra fel vagyok jelentkezve, ahol van 4 ember és társat keres. sőt egyre se vagyok. ez a lány csak jött. és én szeretem. :) de azért köszi szeretlek pintyőkém( és gratulálok az értelmi szintedhez.) baj ha tegezlek? vagy már elmúltál 10? na mindegy hagyjuk.
2010. júl. 15. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!