Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fogjuk húzni? (részletek lent)
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerem. 2 napja elcsattant az első csók. mint kiderült 3 hétig nem fogom látni... a lány mindig megmondja ha van valami baja, de mostanában egy kicsit érdekesen viselkedik... és nem mondd semmit. ki fogjuk húzni 3 hétig telefonon élve??? :S én szeretem őt... és úgy érzem ő is engem. én 15 éves fiú vagyok a lány is 15.2010. júl. 12. 15:44
2/14 A kérdező kommentje:
minél több választ... köszi.
2010. júl. 12. 15:47
3/14 anonim válasza:
Ha ő is szeret téged akkor másra rá sem fog nézni és kihúzzátok azt a 3 hetet :D
drukkolok :)
5/14 A kérdező kommentje:
köszi... de nemtudom mi lesz...
2010. júl. 12. 15:53
6/14 anonim válasza:
Ne aggódj, ha nem húznátok ki jó tanulság volt, 1 hónap még egyáltalán sok idő, és kb majdnem annyit leszel távol, majd kiderül h működik-e h ezt túlélitek-.
7/14 anonim válasza:
Én 3 hónapig telefonálgattam a barátommal minden nap 10 percet mert csak annyit engedték:( És kibírtuk:D Sok szerencsét 14L
8/14 A kérdező kommentje:
köszi. ez bíztató :)
2010. júl. 12. 19:26
9/14 anonim válasza:
én mondjuk lány vagyok, de nekem meg a pasim lép le állandóan napokra. már kiakaszt. már 3 hete nem találkoztunk és amikor mondta hogy majd ír sms-t de nem írt.. kezd kiakasztani de nagyon szeretjük egymást és hamarosan találkozunk :)
10/14 anonim válasza:
Én távkapcsolatban élek... 2 megye van közöttünk... Jó esetben hetente egyszer látom, rossz esetben hetekig nem... Mi eddig kibírtuk... Persze, jókora telefonszámlával...
Még nagyon fiatalok vagytok. Az sem katasztrófa, ha nem jön össze... Lesz még jópár csalódás az életetekben... Tanulópénz. Mindenesetre én szorítok.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!