Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek el merjem ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el merjem ezt mondani a srácnak?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval, már többször randiztunk, és már csók is volt. Úgy érzem, komoly kapcsolatot is el tudnék vele képzelni. De van valami, amit félek elmondani neki, mert félek kiábrándul belőlem. Fiatal voltam, 20 évesen kezdtem dolgozni egy cégnél. Volt ott egy csoportvezető férfi, aki nagy nőcsábász hírében állt. Csakhogy 52 éves volt, de viszont jól nézett ki, jól tartotta magát. Rám is rám nyomult, és mivel nem akartam kilógni a sorból, lefeküdtem vele. Többször is, fél év alatt. Most már ilyet nem tennék, egyáltalán nem is viszonzom azt a fajta közeledését, de nem is erőlteti, már két és fél éve, hogy az megtörtént és azóta nem volt köztünk semmi. Nem is sokat találkozunk, mert messze vagyunk egymástól, más-más területen. Viszont nem szeretnék titkolózni, de nem tudom merjek-e őszinte lenni vele, hogy 20 évesen a munkahelyemen lefeküdtem egy 52 éves, házas, nőcsábász csoportvezetővel. Ti elmondanátok? Nagyon gáz ez?

L/23

2019. aug. 5. 20:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"Rám is rám nyomult, és mivel nem akartam kilógni a sorból, lefeküdtem vele."

Téged sem az eszedért szeretnek az egyszer biztos..

2019. aug. 5. 20:54
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Minek kéne elmondani?
2019. aug. 5. 20:55
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

A multad rád tartozik !

A jelened, meg a jövőd , ha úgy alakul tartozik majd rá !

2019. aug. 5. 20:57
 4/17 A kérdező kommentje:
#1 Te pasiként nem értheted, hogy ez milyen...
2019. aug. 5. 20:57
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

Én az őszinteség híve vagyok ennek ellenére úgy gondolom vannak dolgok amiket nem kell/nem szükséges elmondani.

Ez a dolog rád tartozik, mindenkinek van múltja, az adott embertől függ hogy kivel mit oszt meg.

Ha nem szeretnéd, nem kell elmondanod.

2019. aug. 5. 21:08
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
kerdezo en nokent se ertem, hogy ez milyen. nem fekszem le valakivel azert, mert a tobbiek is lefekudtek. milyen hulye egy erv ez?
2019. aug. 5. 21:09
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Detto..nőként én sem értem.De mindegy is..

Ne mondd el neki,te se vagy szerintem kíváncsi kivel,mikor és hol csinálta.

2019. aug. 5. 21:12
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

Én nő vagyok, de mégsem értem ezt a mondatot:

"mivel nem akartam kilógni a sorból, lefeküdtem vele"

Miért kellene egyébként részletesen elmesélned az új barátodnak, hogy kivel, miért, milyen körülmények között feküdtél le? Ha az exek szóba kerülnek, nyilván nem kell titkolni, de részletekbe menően sem kell kitárgyalni minden együttlétet. Ezen már nem tudsz változtatni, gondolom, hogy tanultál az esetből és ezentúl nem fogsz senkivel lefeküdni csak azért, hogy ne lógj ki a sorból.

2019. aug. 5. 21:13
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem amiatt fogod elveszíteni, amit tettél, hanem amiatt, hogy indokolatlanul elmeséled. Senki nem kíváncsi ilyenekre. Ha akkor nem volt benned semmi önbecsülés, semmi tartás, semmi okádokmagamtól-érzés, akkor most se legyen.
2019. aug. 5. 21:19
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Azért ez nem egyszerű eset, mivel házas férfivel tetted, ami ugye rád sem vet jó fényt hisz ezt tudtad és mégis belementél. A második, hogy azért tetted , mert nem akartál kilógni a sorból ez sem az egyszerű eset. A harmadik, hogy a feletteseddel tetted mindezt, ami valljuk be akár érdek is lehetett a részedről 8lehet nem így volt) ez sem egyszerű eset.

NOS. Nem kell elmondanod, DE ha ez a fiú fülébe fug jutni mástól szerintem azonnali hatállyal offolni fogja a kapcsolatot, hogy ezt nem tőled tudta meg. Döntsd el te mit választasz.

2019. aug. 5. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!