Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számít ismerkedésnél a másik neve? Van olyan hogy valakinek annyira nem tetszik a neve hogy inkább nem is randiztok vele, vagy ilyen azért nincs?
Lányomnak a gimiben volt Károly nevű osztálytársa, és most 23 évesek ők. Egyértelmű, hogy apjáról lett elnevezve, amúgy Karesz, így még jól is hangzik.
Valaki írta az Andreát, (az ósdi nevekkel ellentétben). Csak úgy közlöm, hogy 53 éves vagyok, a oviban 4 Andrea volt a csoportunkban. A korosztályomban divat név volt:DD
#10 - A Hédi szép név, sőt gyönyörű. Viszont az csak a Hedvig becézése és egy teljesen különálló név.
Szóval mit is akartál ezzel mondani?
Én se szólítottam soha Hedvignek, mindig Hédiztem. Ő is utálta a valódi nevét, de a Hédit imádta.
Volt anno gimiben egy srác aki tetszett. Pár barátom ismerte régről és elmondták a nevét. Kicsit ősmagyar név. Először nagyon meglepődtem, el is nevettem magam, de pár ismételgetés után megszoktam, és megtetszett ráadásul illik az illetőre. Nem ezen múlik:)
Max valamihez hozzá kell szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!