Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy randi azért nem jön össze, mert nektek nem tetszik a másik fél, ti vagytok az elutasítók, akkor haragszotok a másikra? Utáljátok is?
Figyelt kérdés
Itt azt értem "nem jön össze" alatt, hogy megtörténik, csak éppen nem szimpátiával és második randival folytatódik, hanem egyszer elég is az illetőből, és nincs tovább.2014. szept. 16. 11:46
1/8 anonim válasza:
Miért kellene rá haragudni? Amúgy örüljön h legalább 1x igent mondtam a randifelkérésére!
2/8 anonim válasza:
Hacsak nem csinált a másik valami kifejzetten sértőt, akkor nem haragszom rá. Ha pl. kérdés nélkül letapiz, fura kérdéseket tesz fel, akkor igan, dühös vagyok rá.
Ha csak nem jött be, akkor miért haragudnék? Én se jövök be minden eggyes embernek, ez a normális. Majd bejön másnak és kész.
3/8 anonim válasza:
Ez csak egy randi. Semmiféle tét nélkül. Kóstolgatjuk egymást az emberekkel, mint a cukrászdában a sütiket. Csak azért, mert nem szeretem a csokis muffint, lehet jó muffin. Majd valakinek az a csokis muffin lesz a kedvence.
4/8 csabika1971 válasza:
Miért haragudnék? És kissé másképp látom mint #1. Mert inkább valamilyen szinten becsülöm a másikat, amiért eljött velem randira, akkor is ha az én nem tetszésem miatt nem folytatódik.
5/8 anonim válasza:
Nem haragszom, ha őszinte volt velem már az első randin, mert ízlések és pofonok. De ha hiteget és kamuzik, hogy milyen jól érezte magát, várja a folytatást, stb... aztán mégsem fog többet jelentkezni sem, akkor haragszom is rá és meg is utálom. 32N
6/8 anonim válasza:
Dehogyis! Egyszerűen nincs értelme tovább találkozgatni, ha már az első randi után nyilvánvaló, hogy nem ő lesz az igazi. A jó viszony attól még megmaradhat (amennyiben a másik is ezt akarja, természetesen).
7/8 anonim válasza:
Nem haragszom rá, csak egyértelműen jelzem, hogy nem akarok tőle semmit.
8/8 A kérdező kommentje:
Miért haragudnátok? Elvette az időtöket. Becsapott azzal, hogy nem hívta fel előre a figyelmet xy rossz tulajdonságára, melynek ismeretében nem kellett volna készülődni, reményeket táplálni stb. Mondhatjuk, hazudott az igazság elhallgatásával. Ez nem indok arra, hogy a táskátokkal csapjátok agyon már ott, helyben?
2014. szept. 17. 06:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!