Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek mi a legdurvább, legciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a legdurvább, legcikibb randis élménye?

Figyelt kérdés

Nekem az , mikor egy házibuliiban megismertem egy csajt , meg akartam csókolni , de egy részeg srác izomból kivágta az ajtót ami engem hátbavert (fal volt a csaj háta mögött), erre én meg lefejeltem a csaj orrát amiből elkezdett ömleni a vér :S

Azóta nem beszéltünk , nem értem miért xD

2010. júl. 12. 09:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem durva, nem ciki, de "érdekesnek" találtam - 1. randi (előtte egy buliban jöttünk össze), a srác azt mondta rejtélyesen, hogy hozott nekem valamit. Hű mondom mi az - és egy (ráadásul irreálisan idealizált, retusált!) kép volt saját magáról. Nem az volt a bajom, hogy értékes dologra számítottam volna, mielőtt félreérti valaki, de ezt egy kicsit egós lépésnek találtam. Akkor még szokás volt papírképet cserélni egymásról 10 éve), de ez így akkor is fura volt.
2010. júl. 15. 20:03
 22/36 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Nem éppen randi, de az én egyik leggázabb történetem:

Családi összejövetelen megismerkedtem egy gyönyörüszép lánnyal (rokon munkatársa). Mivel idősebb is volt pár évvel, illetve tényleg nagyon szép volt, ezért nem is próbálkoztam (egyszerűen nem vagyok egy gazdag, szupermacsó és nagyon jóképű srác).

Az éjszaka egy jót buliztunk, aminek a következménye egy közös alvás volt lenge öltözékben. Reménykedtem, hogy nem véletlenül alszik velem a lány és gondoltam, hogy egy próbát megér a dolog. Hozzámbújt, de mielőtt elkezdhettem volna simogatni, elaludtam... Reggel gondoltam bepótolom, de addigra már más is volt a szobában... :S

20/f

2010. júl. 15. 20:24
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát akit 3 éve szeretek pasival kettesben maradtam, mindenki elment. Persze előtte jól berugtunk, és pont smároltunk, mikor én egy oltári nagyot pukiztam.:$$ azóta röhögtünk 1 jót rajta :) és sokszor találkozgattunk :D
2010. júl. 15. 20:43
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

hát Elek:))) majd leesek a székről !!!!! :))))

gondolom azóta kávéval a zsebben jársz bulizni :))))

2010. júl. 15. 20:44
 25/36 A kérdező kommentje:

Jó kis történetek :D

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:03

Hát a csaj szemszögéből nézve sztem durva :P

2010. júl. 15. 20:55
 26/36 anonim ***** válasza:
27%

02:07... miben votl ronda a pasi??

Azaz miféle rondasági jelek votlak neki amitől RITKA ronda??

2010. júl. 15. 20:56
 27/36 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Azóta nem buliztam. Ez kb 1 hónapja történt, de mivel sokat melózok, még nem tudtam elmenni sehová :(
2010. júl. 15. 21:07
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te a munka hőse vagy :)
2010. júl. 15. 21:29
 29/36 anonim ***** válasza:
94%

Végre találkoztam azzal a lánnyal, akit msn-en ismertem meg. 2 hónapig chat, telefon, stb. Végre eljött a nap, és amikor találkoztunk, beszólt egy ilyet :

''leakartam mondani, de mégis rászántam magam''

Aztán csodálkozott, hogy nem voltam vele olyan közlékeny :D:D

2010. júl. 16. 06:35
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Első randink volt, megbeszéltük, hogy a srác fogja szervezni a programot. Már az 1. fél órában kissé gyanús volt, hogy csak én kérdezgetem őt, ő meg magától semmit nem szól hozzám. ...Szóval ez az indítás eleve adott egy jó alaphangulatot:S. Kiderült, hogy egy fárasztó egész napos programot talált ki, ráadásul legelső találkán az egész családjának is be akart mutatni. Nagyon gáz volt az egész...:S. Mondanom se kell, gyorsan abba is maradt a dolog.
2010. júl. 16. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!