Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a legdurvább, legcikibb randis élménye?
Nekem az , mikor egy házibuliiban megismertem egy csajt , meg akartam csókolni , de egy részeg srác izomból kivágta az ajtót ami engem hátbavert (fal volt a csaj háta mögött), erre én meg lefejeltem a csaj orrát amiből elkezdett ömleni a vér :S
Azóta nem beszéltünk , nem értem miért xD
Nem éppen randi, de az én egyik leggázabb történetem:
Családi összejövetelen megismerkedtem egy gyönyörüszép lánnyal (rokon munkatársa). Mivel idősebb is volt pár évvel, illetve tényleg nagyon szép volt, ezért nem is próbálkoztam (egyszerűen nem vagyok egy gazdag, szupermacsó és nagyon jóképű srác).
Az éjszaka egy jót buliztunk, aminek a következménye egy közös alvás volt lenge öltözékben. Reménykedtem, hogy nem véletlenül alszik velem a lány és gondoltam, hogy egy próbát megér a dolog. Hozzámbújt, de mielőtt elkezdhettem volna simogatni, elaludtam... Reggel gondoltam bepótolom, de addigra már más is volt a szobában... :S
20/f
hát Elek:))) majd leesek a székről !!!!! :))))
gondolom azóta kávéval a zsebben jársz bulizni :))))
Jó kis történetek :D
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:03
Hát a csaj szemszögéből nézve sztem durva :P
02:07... miben votl ronda a pasi??
Azaz miféle rondasági jelek votlak neki amitől RITKA ronda??
Végre találkoztam azzal a lánnyal, akit msn-en ismertem meg. 2 hónapig chat, telefon, stb. Végre eljött a nap, és amikor találkoztunk, beszólt egy ilyet :
''leakartam mondani, de mégis rászántam magam''
Aztán csodálkozott, hogy nem voltam vele olyan közlékeny :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!